OMEZENI vstupu nekterych clenu fora
Moderátor: stan
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
OMEZENI vstupu nekterych clenu fora
Mam dotaz na adminy,vzhledem k tomu ze se tu na foru jiz delsi dobu vyskytuje ,,nekdo"kdo zrejme trpi grafomanii a dalsimi poruchami,chtel bych se zeptat jestli by se alespon na cas nedal teto osobe zakazat vstup na forum(tak jak to bylo jiz v minulosti-danieldesign a td.).Myslim ze uz to tu delsi dobu zasmarduje a pleveli temata.
Ne kazdy musi vykazovat nejaky prinos,mit konstruktivni prispevky ale nasirat lidi napric forem,to uz je pres caru.Posledni kapkou byli tve prispevky pidibi do tematu Rovera.
Diky , Honza
Ne kazdy musi vykazovat nejaky prinos,mit konstruktivni prispevky ale nasirat lidi napric forem,to uz je pres caru.Posledni kapkou byli tve prispevky pidibi do tematu Rovera.
Diky , Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
Re: OMEZENI vstupu nekterych clenu fora
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:53, celkem upraveno 1 x.
- Jenda
...nic jsi nepochopil,tohle je na lidsky rovine a o slusnosti.
Kvuli lidem jako jsi ty jsem na tohle forum temer prestal chodit.Zadelavani vlaken jen protoze se nudis a nebo ze spatne neses ze tu o tve rady jak ma a nema forum fungovat nikdo nestoji,to je problem ktery s tebou mam.
Precti si po sobe jak zase vyhrozujes a napadas ,neni to dustojny dospeleho cloveka.
Honza
Grafomanie-Tito lidé píší, ale to, co píší, bývá pouze shluk obecně uznávaných nepravd a to proto, že autor většinou ví to, co ví obyčejný čtenář. Pokud grafomani mají o něčem ponětí, tak se obvykle nedovedou řádně vyjádřit. Postižení používají slova k vyrovnání se se slovy a obrazy, které je obklopují. Někteří mohou být nadaní a pak jsou schopni psát i autobiografie a lyrická či epická díla. Postižení píší kdekoliv, po papírech, po stěnách, atd., pokud kolem sebe nic takového nemají, uchýlí se i ke psaní po pažích či po nohách. Jedinec má chorobnou touhu po vyjádření svých fantazií pomocí psaní, ale ona touha je více méně touha po vyjádření vlastní existence. Svoje dílo si většinou velmi považují, ale kvalita je většinou pochybná(wikipedia)
Kvuli lidem jako jsi ty jsem na tohle forum temer prestal chodit.Zadelavani vlaken jen protoze se nudis a nebo ze spatne neses ze tu o tve rady jak ma a nema forum fungovat nikdo nestoji,to je problem ktery s tebou mam.
Precti si po sobe jak zase vyhrozujes a napadas ,neni to dustojny dospeleho cloveka.
Honza
Grafomanie-Tito lidé píší, ale to, co píší, bývá pouze shluk obecně uznávaných nepravd a to proto, že autor většinou ví to, co ví obyčejný čtenář. Pokud grafomani mají o něčem ponětí, tak se obvykle nedovedou řádně vyjádřit. Postižení používají slova k vyrovnání se se slovy a obrazy, které je obklopují. Někteří mohou být nadaní a pak jsou schopni psát i autobiografie a lyrická či epická díla. Postižení píší kdekoliv, po papírech, po stěnách, atd., pokud kolem sebe nic takového nemají, uchýlí se i ke psaní po pažích či po nohách. Jedinec má chorobnou touhu po vyjádření svých fantazií pomocí psaní, ale ona touha je více méně touha po vyjádření vlastní existence. Svoje dílo si většinou velmi považují, ale kvalita je většinou pochybná(wikipedia)
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:53, celkem upraveno 1 x.
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:54, celkem upraveno 1 x.
- Jenda
Jsem tu tusim o nejaky cas dele,lidi co si odpovidaji na sve vlastni prispevky,tak tech uz tu bylo taky dost.
Opravdu nekdy staci napocitat do dvaceti nez neco odesles jako prispevek a jeste jednou si to po sobe precist.
Honza
Opravdu nekdy staci napocitat do dvaceti nez neco odesles jako prispevek a jeste jednou si to po sobe precist.
Honza
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím...MIlošII
- Přílohy
-
- duim.jpg (6.34 KiB) Zobrazeno 6488 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Má pravdu, nepochopil si, alebo ja sa skôr prikláňam k verzii, že jednoducho nechceš pochopiť, resp. nedokážeš priznať, že si svojim prístupom otrávil hodne ľudí. A vzhľadom na Tvoje vyjadrenie na offroad fóre nadobúdam presvedčenie, že to jednoducho robíš naschvál, aby si znechutil čo najviac ľudí. Síce to nechápem, ale žial, vyzerá to tak.pidibi píše:aaa dosly argumenty tak budem vyhazovat, idealne tak abych se ani nemohl vyjadrit, ze?
...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Pidibi mohl jsi se nám představit v Mohelnici
Bohužel, nebo snad bohudík, jsi nedorazil, protože podle tvých příspěvků by jsi se tam pravděpodobně dostal do křížku s některejma účastníkama a mohlo se ti lehko stát, že by jsi s Čolkem přenocoval v lese

Bohužel, nebo snad bohudík, jsi nedorazil, protože podle tvých příspěvků by jsi se tam pravděpodobně dostal do křížku s některejma účastníkama a mohlo se ti lehko stát, že by jsi s Čolkem přenocoval v lese

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:55, celkem upraveno 1 x.
-
- tel.: 602333403
- auto: Fiat Ducato 4x4
No na tohle forum nepíši moc často, i když ho podrobně sleduji. Ale jiný takovýhle kokot jako Pidibi tu naštěstí není. Jeho příspěvky jsou vysloveně provokativní a jeho argumentace použitá potom proti ostatním je naprosto ubohá. Ten člověk to evidentně nemá v hlavě v pořádku. Bohužel se s tím opravdu asi nedá nic dělat. Prostě se přihlásí jako někdo jiný.
Jediné řešení je ho naprosto ignorovat a na jeho tupé a dementní příspěvky vůbec nereagovat. Jako kdyby neexistoval.
Omlouvám se, že jsem nevydržel Viktor
Jediné řešení je ho naprosto ignorovat a na jeho tupé a dementní příspěvky vůbec nereagovat. Jako kdyby neexistoval.
Omlouvám se, že jsem nevydržel Viktor
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:55, celkem upraveno 1 x.
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
Pidibiho jsem měl čest potkat osobně...
rozhodně na mě nepůsobil jako nějakej provokatér, rebel nebo gauner....
On jen otevřeně říká, co si myslí....
Vulgární není a ačkoliv s jeho názorama nemusím souhlasit, nebudu ho přecaj hned exkomunikovat, to zavání cenzurou, to už tady bylo...

Vulgární není a ačkoliv s jeho názorama nemusím souhlasit, nebudu ho přecaj hned exkomunikovat, to zavání cenzurou, to už tady bylo...

- Jenda
...pokud byste cetli pozorneji co jsem napsal do zahlavi
doslo by vam ze jsem ani naznakem nechtel nikoho vypuzovat a nebo nedej boze vyhazovat.Nato pravo nemam,jen jsem mu chtel nacas utnout pristup aby vychadl.
Prispevky s umyslem byt za kazdou cenu ,,jinym" nejsou rebelie,nepletme si nazory s nestydatosti a uz vubec ne s uprimnosti
To ze si nekdo udela fetis z tematu kde jiny chce pomoci je pro me dost nestravitelne,to si mohl odpustit,to byla podpasovka.
Tot vse, Honza

Prispevky s umyslem byt za kazdou cenu ,,jinym" nejsou rebelie,nepletme si nazory s nestydatosti a uz vubec ne s uprimnosti

To ze si nekdo udela fetis z tematu kde jiny chce pomoci je pro me dost nestravitelne,to si mohl odpustit,to byla podpasovka.
Tot vse, Honza
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
s pidibim jsem se bavil v jihlave osobne delsi dobu a vypadalo to, ze je to normalni clovek. Zrejme ted nema uplne nejstastnejsi obdobi, k tomu jeho zdravotni problemy, docela chapu, ze muze byt ponekud nasrany na lidi a veci okolo (i to auto v servise muze byt pricinou) a pak staci malo clovek v afektu napise veci, ktere by jinak nenapsal... Netvrdim, ze tomu tak je, je to muj nazor, ktery jsem ziskal z jeho poslednich prispevku, ktere nelze zrovna oznacit za stastne formulovane...
Zamezit mu pristup opravdu technicky nema cenu, neni problem se zaregistrovat jako nekdo jiny a prispivat sem pod jinym nickem...
Nicmene (a to je vyzva pro pidibiho) - chtelo by to trosku sebereflexe a nadhledu... Nez neco napises, poredne se vydychej, napocitej do 20 a pak jestli to jeste uznas za vhodne, tak se zeptej, jestli se to hodi do fora, do ktereho by se (dle meho soudu) melo prispivat s jistou anglickou noblesou a diplomacii. Kdyz si vezmu za priklad ty kocicky, ktere asi tady v posledni dobe nadzdvihlo vice lidi, tak za sebe ti musim rict, ze mam doma u baraku zvirata, kocka mi staci uplne jedna a od rovera si urcite brat dalsi nebudu - jednak je to daleko a jednak uz jednu mam (manzelku ted nepocitam
). Přesto nebudu roverovi psat o krmeni hadu, protoze si dovedu predstavit, ze clovek, ktery ma snahu ty kocicky zachranit, to asi neponese zrovna vesele...
Pidibi, jestli jsi takovy, jaky jsi myslim, tak doufam, ze aspon vnitrne vis, ze jsi prestrelil a myslim, ze by bylo ferove a chlapske to priznat...
Zamezit mu pristup opravdu technicky nema cenu, neni problem se zaregistrovat jako nekdo jiny a prispivat sem pod jinym nickem...
Nicmene (a to je vyzva pro pidibiho) - chtelo by to trosku sebereflexe a nadhledu... Nez neco napises, poredne se vydychej, napocitej do 20 a pak jestli to jeste uznas za vhodne, tak se zeptej, jestli se to hodi do fora, do ktereho by se (dle meho soudu) melo prispivat s jistou anglickou noblesou a diplomacii. Kdyz si vezmu za priklad ty kocicky, ktere asi tady v posledni dobe nadzdvihlo vice lidi, tak za sebe ti musim rict, ze mam doma u baraku zvirata, kocka mi staci uplne jedna a od rovera si urcite brat dalsi nebudu - jednak je to daleko a jednak uz jednu mam (manzelku ted nepocitam

Pidibi, jestli jsi takovy, jaky jsi myslim, tak doufam, ze aspon vnitrne vis, ze jsi prestrelil a myslim, ze by bylo ferove a chlapske to priznat...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

v tom případě má ten problém o kterém píše pidibidi asi sám,: citace pidibidi(vis vetsina tech silaku tady ma silny reci a nadava jen za bezpeci pocitace a nebo je to proste jen pozaparamount2 píše:Pidibiho jsem měl čest potkat osobně...
![]()
v realnym svete se s vetsinou lidi da domluvit)
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
- Jenda
Ono to stane neni jen o tom poslednim uletu,uz to tu kvasilo dele a tim ze se znacna cast lidi styka casteji i osobne,resilo se to i mimo forum.Vetsina spolehala na to ze to prejde ale ono ne.Dost lidi to opravdu otravilo a na prispevcich to bylo znat.
Uz to dal komentovat nechci,potreboval jsem to pojmenovat a to se stalo,hlasovat taky nebudu,prijde mi to prazvlastni vyhlasovat ,,hlasovani"o sobe ale budiz.
Preju tobe pidibi ale i ostatnim abys pochopil co jsem mel na mysli,treba se to srovna.Casem.
Honza
Uz to dal komentovat nechci,potreboval jsem to pojmenovat a to se stalo,hlasovat taky nebudu,prijde mi to prazvlastni vyhlasovat ,,hlasovani"o sobe ale budiz.
Preju tobe pidibi ale i ostatnim abys pochopil co jsem mel na mysli,treba se to srovna.Casem.
Honza
-
- tel.: 602333403
- auto: Fiat Ducato 4x4
pidibi píše:na tohle forum jsi napsal presne tri prispevky, vsechny se tykaji me a jsou to nadavky
obrazek at si udela kazdy sam
ja uz reagovat nebudu jak jsem slibil
Á pánovi dochází argumenty, tak radši nebude reagovat.

A co se týče těch příspěvků tak mám jenom 4 a všechny o tobě to je pravda. Alespoň nekecám blbě do všeho.
Už třeba jenom to srovnání počtu tvých a Jedových příspěvků. To je úplně zcestná argumentace když Jenda je tu od čtv lis 22, 2007 21:58 a ty až od úte úno 24, 2009 23:07. Jenda má ty počty těch příspěvků ještě z doby kdy sem mělo cenu psát.
Dřív sem spoustu lidí chodilo a psalo věci které se dali číst a měli smysl. Teď už jich sem většina píše minimálně (třeba Jenda, Tatar nebo Miloš II a další) a za to můžou lidi jako ty.

Viktor
- Jenda
.....http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=41302" onclick="window.open(this.href);return false; , to kdyby nekdo vahal o uprimnosti slov
H.

H.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo.... a projel jsem si např. Střelectví.cz dal do vyhledávače pidibi a nestačil jsem se divit.....Nesouhlas s ročním zákazem na fóru pro admixe..........Návrh na upřesnění pravidla pro udělení BANu......napomenuti jedinci....... jen první stránka dál jsem to ani nečet bo je to asi ztráta času se tím dál zabejvat.
Miloš

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park