mapy do HDD navigace dIV, RR

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
zbol

mapy do HDD navigace dIV, RR

#1 Příspěvek od zbol » 18 lis 2010 12:23

Nevíte prosím někdo, jestli se dá (třeba i ofiko) do HDD navigace v modelech 010 nahrát podobná mapa východní evropy jako byla na DVD pro DIII?
A neumí to někdo?
Díky

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: mapy do HDD navigace dIV, RR

#2 Příspěvek od RudaK » 19 lis 2010 06:10

Ve značkovém servisu by to neměl být problém ( aspoň já mám takové indicie - i když podle mě tam musí být nahrané mapy minimálně takové,jak v poslední D III na DVD navigaci )
p.s. Albánie tam je velice podrobná ..... :rofl jinak jsem s ní spokojený
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Jarda D4
auto: Def 90 new
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jarda D4 » 19 lis 2010 09:21

Nazdar pánové, - já mám info, že východní Evropa (Slovensko a já nevím co dalšího) už je součástí nahraných map, jen se musí nějak aktivovat (odemknout). Ale jak je dobrým zvykem ne zadarmo (už si nepamatuji částku (myslím, že to bylo přes 100 Euro). V dohledné době prý pak bude nová verze map (prý super) asi za 200 Euro.
Ex: FI, FII, D3, D4, D Sport............. http://www.mujsklad.cz

Tomas K (tkala)

#4 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 19 lis 2010 09:36

A mě mapa v D3 končí u Břeclavi... :-(

Tom

zbol

#5 Příspěvek od zbol » 19 lis 2010 11:08

Já mám auto z německa a mapa končí českými hranicemi, není tam ani polsko ani slovensko. úplně stejnou jsem měl origo v DIII. Pak jsem měl ještě DVD, na kterém byla zase jen východní. Nevíte někdo jaké mapy jsou originál v DIV koupené v česku?

Jarda D4
auto: Def 90 new
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jarda D4 » 19 lis 2010 11:12

Je tam "západní" Evropa včetně ČR- Slovensko už ne - viz výše.
Ex: FI, FII, D3, D4, D Sport............. http://www.mujsklad.cz

zbol

#7 Příspěvek od zbol » 19 lis 2010 11:46

Tak to je stejný. Zkusím se poptat v servisu. Nebo že by se našel někdo kdo to tam bude umět poslat z DVD?

RudaK

#8 Příspěvek od RudaK » 20 lis 2010 05:11

tkala píše:A mě mapa v D3 končí u Břeclavi... :-(

Tom
zbol píše:Já mám auto z německa a mapa končí českými hranicemi, není tam ani polsko ani slovensko. úplně stejnou jsem měl origo v DIII. Pak jsem měl ještě DVD, na kterém byla zase jen východní.

:coze: :coze: :coze:
Teda v D III mě to funguje dobře :clap jedno DVD západní evropa ( dvouvrstvé ) a jedno DVD východní evropa - akorát jak sem psal Albánie je asi tak,jak ČR v začátcích - pár měst a hlavní silnice :chuckle
Jinak bývalý východní blok v pohodě a větší města i na čísla popisné v ulicích :yes , vlastně i v naší vesničce střediskové jsou názvy ulic,ale né na čísla popisné na to jsme malí ( Raygern do 3 000 obyvatel ) Ale v případě,že si uložím bod ( jako že ho uložený mám pod Home :nod ),tak mě to neomylně dovede až k baráku,kde parkuji ..... :dance

RudaK

#9 Příspěvek od RudaK » 21 lis 2010 14:25

Teda já píšu o DVD navigaci v D III :hmm:
DVD východní evropy obsahuje : EST,LV,LT,BY,PL,CZ,UA,SK,RO,SLO,HR,BIH,SRB,MNE,BG,MK,AL,GR a D + A - asi jako dobré sousedy t.z. 20 států .... :Pohoda:
DVD západní evropy : ostatní + zase D + A ..... a asi i CZ nechtělo se mi to druhé DVD tam dávat :Sorry:

Ale podle mé zkušenosti navigace s HDD bude ještě kvalitnější ( podrobnější ) jak píše Jarda :yes počkat na nový update a novelizovat ..... spíš sem zvědavý ,co vymyslí pro nás co mají starší typ navigace ( DVD , asi bude víc těch DVDéček :) )

zbol

#10 Příspěvek od zbol » 22 lis 2010 08:58

Tuhle kombinaci jsem měl v DIII taky. Bohužel na HDD ta východní evropa není (nebo není odblokovaná)

RudaK

#11 Příspěvek od RudaK » 22 lis 2010 14:49

zbol píše:Tuhle kombinaci jsem měl v DIII taky. Bohužel na HDD ta východní evropa není (nebo není odblokovaná)
Kdybych koupil D IV,tak si východ nechám odblokovat ( nebo nainstalovat )- v té ceně to je jako nic . V D III jsem to upragoval každý rok :dance ( začínal jsem v r. 2005 jen ze západní evropou ... :Sorry: ) A teď jsem spokojen . Stále jsem přesvědčen,že HDD navigace je lepší ..... :yes ,akorát při uprage je potřeba auto napojit na diagnostiku .

zbol

#12 Příspěvek od zbol » 22 lis 2010 19:00

Tak jsem v rámci zácpy ťukal do displaye a zjistil, že existuje něco jako map update a když jsem na to kliknul, tak to na mě vyplivlo, že na hdd jsou ještě dvě další mapy - EEC a (asi) Rusko. Ovšem chce to aktivační kód, takže hurá do servisu.

RudaK

#13 Příspěvek od RudaK » 23 lis 2010 07:14

zbol píše: že na hdd jsou ještě dvě další mapy - EEC a (asi) Rusko. Ovšem chce to aktivační kód, takže hurá do servisu.
No vidíš a je to .... :Pohoda: aby ten aktivační kód nebylo třeba 0000 :ty jeden...:

cz_mara

#14 Příspěvek od cz_mara » 16 úno 2011 19:48

je to uplne jednoduche vsechny mapy se daji objednat u vyrobce navigace zde http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... rEUCatalog" onclick="window.open(this.href);return false;
u navigaci s HDD je to slozitejsi jelikoz vyrobce jeste nespustil verejny prodej map tzn. ze pokud chcete upgradovat ci rozsirit mapy musite do servisu a tam zaplatit cca nevim jiste ale myslim kolem 130euro za aktivacni kod, pote se vozidlo pripoji na diagnostiku nahraji se mapy a autorizuji se kodem..
nicmene v soucastne dobe nejsou ani na DVD(D3) novejsi mapy nez 2009/2010 a pro HDD navigace(D4) jsou taky jen mapy 2010 - tady zalezi s cim bylo vozidlo dodano, standartne chodi k nam pouze se zapadni evropou a za rozsireni se musi platit stejne jako za upgrade. Nektere vozy u nas v republice jsou se zapadni i s vychodni evropou a to z jedinyho duvodu ze bylo vozidlo dodano z jineho trhu(prekupnici popr spekulanti) ktery je jiz zahrnuty ve vychodni evrope.

cz_mara

#15 Příspěvek od cz_mara » 16 úno 2011 19:48

je to uplne jednoduche vsechny mapy se daji objednat u vyrobce navigace zde http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... rEUCatalog" onclick="window.open(this.href);return false;
u navigaci s HDD je to slozitejsi jelikoz vyrobce jeste nespustil verejny prodej map tzn. ze pokud chcete upgradovat ci rozsirit mapy musite do servisu a tam zaplatit cca nevim jiste ale myslim kolem 130euro za aktivacni kod, pote se vozidlo pripoji na diagnostiku nahraji se mapy a autorizuji se kodem..
nicmene v soucastne dobe nejsou ani na DVD(D3) novejsi mapy nez 2009/2010 a pro HDD navigace(D4) jsou taky jen mapy 2010 - tady zalezi s cim bylo vozidlo dodano, standartne chodi k nam pouze se zapadni evropou a za rozsireni se musi platit stejne jako za upgrade. Nektere vozy u nas v republice jsou se zapadni i s vychodni evropou a to z jedinyho duvodu ze bylo vozidlo dodano z jineho trhu(prekupnici popr spekulanti) ktery je jiz zahrnuty ve vychodni evrope.

Odpovědět