Roger píše:Cely problem s Colonelem nastal v tom, že jsem na 3 kolo nemel cas (velka pracovni vytizenost) a delal ho sam Stu. Bohuzel Colonel jednal se mnou a ja Stua zapomnel informovat. Pak jsem na to proste zapomnel. Utrhnout hlavu me muze Colonel, ostatnim je do toho houby. Jelikoz mam zajem na tomhle foru normalne existovat (kupovat/prodavat/vzdelavat se/sdilet zkusenosti) nebudu tady rozjizdet akci NATAHNI A ZMIZ.
Kdo tomu neveri, at si nic neobjednava.
Obrazky doplnime.
LR textil čtvrté kolo
Moderátor: stan
Re: LR textil čtvrté kolo
Zadny trhani hlavy nebude, s Rogerem jsem v kontaktu, muj problem je vicemene vyreseny. Takze prosim zpet k tematu, objednavkam a stop hadkam.
Disco I Modroush - holátko
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak pokud jedeš do mohelnice tak si něco napiš na auto at tě najdem a určitě si pár lidí objedná , nebo koupí hotové.
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Roger
- tel.: 608464777
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel do Mohelnice nejedu. Možná někdy příště na jiný sraz bych něco dovez.
Děláme to přesně naopak. Nejdřív objednávka a pak realizace. Pokud je budu dělat dopředu s rizikem, že se to neprodá, budou samozřejmě za jinou cenu. Nebudu se tvářit, že to dělám zadarmo, ale věřte mi, že si umím peníze vydělat jiným způsobem a lépe. Z tohodle jobu jsou ZISKY spíše úsměvné vzhledem k vynaloženému úsilí.
Je dobré si uvědomit, že se jedná o kvalitní zboží s profesionální výšivkou. Mohli bychom nakoupit i zboží méně kvalitní, které by se vám po pár vypráních rozpadlo. Proto je ta cena trošku vyšší, ale rozhodně se vyplatí si připlatit.
K té dobírce, ještě je tu možnost, že když si pro zboží přijedete osobně, zaplatíte mi to na místě. Nejhorší na všem je to balení a vypisování poukázek. Minule se nekteří jedinci smluvili a pro zboží vyslali zástupce i to je možnost.
Myslete na to, že ty velikosti mnohdy nemusí odpovídat a rozhodně nemáme možnosti, abychom Vám zboží hromadně vyměnili!
Docela bych uvítal ohlasy a zkušenosti kupců z minulých kol na kvalitu zboží.
Děláme to přesně naopak. Nejdřív objednávka a pak realizace. Pokud je budu dělat dopředu s rizikem, že se to neprodá, budou samozřejmě za jinou cenu. Nebudu se tvářit, že to dělám zadarmo, ale věřte mi, že si umím peníze vydělat jiným způsobem a lépe. Z tohodle jobu jsou ZISKY spíše úsměvné vzhledem k vynaloženému úsilí.
Je dobré si uvědomit, že se jedná o kvalitní zboží s profesionální výšivkou. Mohli bychom nakoupit i zboží méně kvalitní, které by se vám po pár vypráních rozpadlo. Proto je ta cena trošku vyšší, ale rozhodně se vyplatí si připlatit.
K té dobírce, ještě je tu možnost, že když si pro zboží přijedete osobně, zaplatíte mi to na místě. Nejhorší na všem je to balení a vypisování poukázek. Minule se nekteří jedinci smluvili a pro zboží vyslali zástupce i to je možnost.
Myslete na to, že ty velikosti mnohdy nemusí odpovídat a rozhodně nemáme možnosti, abychom Vám zboží hromadně vyměnili!
Docela bych uvítal ohlasy a zkušenosti kupců z minulých kol na kvalitu zboží.
Land Rover 90
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Musím potvrdit slova Rogera - koupil jsem triko s LR výšivkou a fleecovku s LR logem. Kvalita perfektní, ani triko ani fleecka se po X vypráních nevytahalo, loga se ani nehnou, takže chválím moc!

...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:53, celkem upraveno 1 x.
Koupil jsem tričko a oranžovou mikinu G4 a opravdu žádný problém jsem spokojen a teď určitě doobjednám něco jinak barevného do nepohody
Tak, ak ste sa už ukľudnili, tak mi odpovedz - dá sa teda objednať, čiRoger píše:Ano, pod tíhou tvých argumentů se přiznávám. Lžu
P.S.
Teď jsem se ještě koukal do 3. kola a opravdu si tam Colonel stěžuje. Sorry, ale nešlo třeba poslat osobku a nebo zavolat? Opravdu jsem od posledního kola chodil koukat jen na auta a náhradní díly a do této sekce jsem vůbec nezavítal.
Prosím Colonela, aby mi poslal číslo účtu a částku, kterou mu dlužím do SZ. Já mu obratem zašlu peníze.
Celou akci tímto ruším, přeci jen si svůj volný čas užiju jiným způsobem, než abych se tady dohadoval s dementama typu Pidiblibi nebo jak si to říká.

- Roger
- tel.: 608464777
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Objednavejluque píše: Tak, ak ste sa už ukľudnili, tak mi odpovedz - dá sa teda objednať, či. Lebo už som s toho
. Rád by som si niečo objednal
.
Land Rover 90
Potvrzuji, mám fleece mikinu a je velmi kvalitní a pohodlná. Spokojenost. 

Range Rover 4.6 Mk II
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj omlouvám se ale něajak se nezobrazují obrázky
, jsem z Prahy nějaké triko by jsem objednal rád 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Do uzávěrky je už jenom něco přes týden a máme obědnávky za 4950 Kč. Je to těsně pod limit za který můžeme vyrábět. Aby jsme stihli odesílat oblečení před vánoci nemůžeme brát zřetel na objednávky, které přijdou po termínu.
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
Vejde se do XXXL fleecovky fakt statnej dvoumetrovej chlap?
LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
POkud ne, tak to od tebe koupim za cenu spacakuknedlousek píše:Vejde se do XXXL fleecovky fakt statnej dvoumetrovej chlap?

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
2 kusy
Triko: bavlna 180g/m2
Velikosti: XXL
Barva: černá
Logo LR na srdci
Cena 180 Kč
1 kus
mikyna černá taky asi XXXL
nejde poslat nějaký rozměr aspon přes ramena a pupek
at víme?
Triko: bavlna 180g/m2
Velikosti: XXL
Barva: černá
Logo LR na srdci
Cena 180 Kč
1 kus
mikyna černá taky asi XXXL
nejde poslat nějaký rozměr aspon přes ramena a pupek

Upřímně si myslím že by XXXL byla i statnýmu dvoumetrovýmu chlapovy trošku volná:) Velikosti jsme uváděli někde během dřívějších kol.
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
Tak sichr je sichr. Dík do pátku stačí podat objednávku?Stu píše:Upřímně si myslím že by XXXL byla i statnýmu dvoumetrovýmu chlapovy trošku volná:) Velikosti jsme uváděli někde během dřívějších kol.
LR Defender 110 Td5 (1999)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jsem z Prahy, kde Vás najdu zaplatím to hotově do předu a snad i uvidím nějakou tu velikost 

S největší pravděpodobností nás najdeš v jinonicích ale u sebe bohužel máme asi jenom jedno triko co nam zbylo z minulyho kola a mozna nejakou ksiltovku.
stačí do úterní půlnociknedlousek píše:Tak sichr je sichr. Dík do pátku stačí podat objednávku?Stu píše:Upřímně si myslím že by XXXL byla i statnýmu dvoumetrovýmu chlapovy trošku volná:) Velikosti jsme uváděli někde během dřívějších kol.

Jenom pripominam ze objednavky prijimame pouze do uterni pulnoci