Moderátor: Acon
Jsme měli stejný úsudek.Po Nokii jsem nejprv vzal Samsung B 2100 a i po pádu z cca 2 m na beton furt funguje a jak vyšel ten B 2710,tak jsem ho hned objednal - mám ho první den a líbí se micyril píše:Tak jsem si jej po krátkém mrknutí do recenzí objednal taky Rudo....asi před minutou...![]()
Před asi rokem jsem si totiž na doporučení kamaráda koupil Nokii E-72. Byl to oproti N95 velikej omyl..![]()
Takže doufám, že nebudu zklamanej.
Původně se mi docela líbil ten LR telefon. Ale i když jsem do značky docela střelenej, ten mobil úplně všude včetně renomovaných serverů v DE schazujou. Tak se na to vykašlu a zkusím tady ten. Stojí pár korun a horší na ovládání než N-72 určitě nebude.
asi vás pánové zklamu, ta šedá je opravdu jen na fotkách a v promo materiálech. V nejbližší době se s oficiálním prodejem nepočítá, tak jedině přivézt individuálně odjinud nebo šedý dovoz s riziky, které z toho plynouRudaK píše:Naozaj to vyzera ako B 2100 nebo B 2700Jacko píše: uvidíme,ako to bude vyzerať naozaj.je lepší ta těsnost, kompas atp. Vlastní skušenost ( mám oba
) Akorát ten 2710 má zadní díl barevný ( teda co je zatím na trhu - jinak by měl být i jednobarevný šedý
) Ale neva,aspoň je poznám ....
No nakonec to není tak hrozný ,ta barevná kombinace ( mě se to překvapivě líbí )Diglobe píše:asi vás pánové zklamu, ta šedá je opravdu jen na fotkách a v promo materiálech.
Budeš muset s tím telefonem před barák, v obýváku se ti nenačte...RudaK píše: akorát ta pozice GPS se mě zatím nenačetla
No já to zkoušel v autě...tak jedině že by to mělo problém s tím vyhřívaným sklemPavelU píše: Budeš muset s tím telefonem před barák, v obýváku se ti nenačte...
U mého Sony Ericssonu je napsáno, že poprvé hledání GPS může trvat až 15min. Možná je to podobnýRudaK píše:No já to zkoušel v autě...tak jedině že by to mělo problém s tím vyhřívaným sklemPavelU píše: Budeš muset s tím telefonem před barák, v obýváku se ti nenačte...
Rudi,a kolko stál? To sa u vás dá zohnať už na pulte??RudaK píše:Naozaj to vyzera ako B 2100 nebo B 2700Jacko píše: uvidíme,ako to bude vyzerať naozaj.je lepší ta těsnost, kompas atp. Vlastní skušenost ( mám oba
) Akorát ten 2710 má zadní díl barevný ( teda co je zatím na trhu - jinak by měl být i jednobarevný šedý
) Ale neva,aspoň je poznám ....
U nás už jeJacko píše: Rudi,a kolko stál? To sa u vás dá zohnať už na pulte??
Václaf píše:Ahoj,píšeš 2.199 Kč ale na Tvém odkazu je 3.199 Kč. Nějaká chybka, I tak by to tedy bylo levné,páč o něm psali že je za 4.500 Kč. Je to můj horký kandidát,mám také tu B 2100. Díky Václaf
a ostatok? Ako je na tom? Kúrnik, teraz som dosť na váhach, čo spraviť, či Sonim LR, alebo toto tu....cyril píše:Tak mi taky dneska dorazil.Ten samej co dal na web Ruda. Jestli jej někdo budete chtít, klidně jej pustím za 3200,- dál. Má na mě malou velikost písmen. Měl jsem jej zapnutej přesně 5 minut a už vím, že je to špatně. Není to telefon pro slepejše...... Cyril
cyril píše:Tak mi taky dneska dorazil.Ten samej co dal na web Ruda. Jestli jej někdo budete chtít, klidně jej pustím za 3200,- dál. Má na mě malou velikost písmen. Měl jsem jej zapnutej přesně 5 minut a už vím, že je to špatně. Není to telefon pro slepejše...... Cyril
RudaK píše: Akorát jsem už zjistil první negativní věcPísmena jsou už stejně malá,jak u té zatracené Nokie ....Je to daň za více řádků na displeji - kdyby přesto někdo přišel na nastavení ve kterém se ubere nějaký ten řádek,ale zvětší se písmo - tak mu budu vděčen.
Prostě B 2100 má ty písmena hold větší .