potřeboval bych poradit na jaký zdroj mám připojit naviják... Nebo jak to vlastně máte udělané vy? Díky.....

OK díky, ale jde o to že ty origo káble co k tomu jsou nedostanou až k baterce.... Tak mě napadlo jestli to nejde dát někam do motoru, někam kam to dosáhne.Miky_CZ píše:pres odpojovac primo na baterku
Tak to prodluž, to snad nebude problém...volf46 píše: OK díky, ale jde o to že ty origo káble co k tomu jsou nedostanou až k baterce.... Tak mě napadlo jestli to nejde dát někam do motoru, někam kam to dosáhne.Díky
Já bych to prodloužení nezatracoval, když se to udělá profesionálně, tak to bude mít delší trvanlivost, než většina originál spojů, kter tam už jsou... Jen se nesmí používat tzv. hobby spojky...Land Jirka píše:Prodlužovat bych nedoporučoval...
každý spoj může v budoucnosti znamenat oxidaci a ztráty, proto bych udělal nové v celku a delší.
Jde to připojit i na silové kabely na startéru, protože tam je přímý silný přívod od + baterie.
Není to ale ideální řešení, jelikož motor u navijáku má větší výkon než startér a měl by tam být o trochu silnější kabel.