Moderátor: Miky_CZ
Pekných je hafo. Treba sa len popozeraťmajkro píše:..... Ale ne, ona se mi libi, jen jsem moc peknych na prodej nevidel.
Ale dať do poriadku Disco predsa nie je nič technicky ani finančne náročné. Ja som kúpil doslova rárohu za pár šupov s popraskanými zadnými svetlami, polámanými nárazníkmi, chýbajúcim repro v stĺpikoch... A postupne sa z toho stáva leštenka, aj keď to nie je ciel. A doteraz to aj s úpravami nestálo ani toľko, čo tá v odkaze.majkro píše:JJ hezkej manual, ale na fotkach je hezky vsechno mozny, jen v realu a za jizdy dost veci nase...
Ja som tiež technický antitalent. Našťastie je tu dosť odborníkov, co to robia aj komerčne.majkro píše:To je sice pekne, ne ze by me to nebavilo davat dohromady, ale se sroubovakem mi to moc nejde
Na to se snazime prijitJenda píše:Jak to tady obcas sleduju,jsem z toho cim dal zmatenejsi.Tak ted uz majkro nevim co vlastne chces ?
Honza
Čo je to šrobovák?majkro píše:To je sice pekne, ne ze by me to nebavilo davat dohromady, ale se sroubovakem mi to moc nejde
neřekl bychStavros píše:... kazdej chape doufam rozdily starych a trapenych aut v terenu a novych skoro osobaku.
Čo čakáš na fóre? 6e tu budú témy typu "Turbo, nemám problém, len si užívam", alebo "vstrekovače - fungujú super", "ACE funguje ako má"..... Fórum je predsa o tom,že sem niekto napíše ak má problém a niekto mu poradí. Naloguj sa na BMW fórum a podľa príspevkov si BMW nikdy nekúpiš. A tak je to v každej značke.majkro píše:....
Spis resim to, jestli je opravdu to auto takovej polykac penez, jak kazde pise.