Hovezi napady - auto na cesty i do kanclu
Moderátor: Miky_CZ
Re: Hovezi napady - auto na cesty i do kanclu
Jeste me tak napadlo, jak je to s emisema u DII Td5?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
D2 TD5 může být Euro2 nebo novější Euro3 - Euro3 mívá problém s prosakováním nafty do oleje, jinak se to moc neliší.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ja jsem totiz vubec nezjistoval kolik se za co plati, nevis jaky to jsou rocniky s euro3 a prusakem? Respektive, jde sehnat neco co neprosakuje s euro3?MadTom píše:D2 TD5 může být Euro2 nebo novější Euro3 - Euro3 mívá problém s prosakováním nafty do oleje, jinak se to moc neliší.

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
No Majky euro 2 bude lepší na přestavbu, míň elektroniky 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Kde sehnat neprosakující Euro3 to netuším, já mám Euro 2 a kromě ceny toto byl jeden z důvodů. Jinak co se týče elektroniky, tak rozdím je tam snad jenom v EGR ventilu a ten se stejně co nejdřív vyhazuje.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
NO NEVÍM JAK TO MÁŠ S KATALIZÁTOREM A OSTATNÍM.. PROTO JSEM PSAL RADŠI euro2 A JE KLID 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
No ja potrebuju euro3 abych nemusel platit a zbylo mi na ladenej vejfuk a samolepky "Sparco, EMKEI a COOL" na vsechny dvere
Kdyby byla moznost td5 bez prusaku a s euro3, tak bych byl radsi

Kdyby byla moznost td5 bez prusaku a s euro3, tak bych byl radsi

Ja se vam stydim neco napsat
Prohlizel jsem si ted auta, ktera bych mohl teoreticky mit, pokud prodam sve free. Muj zrak skoncil na Volvu XC70 a podobnych... Asi budu poterbovat pomoc s vyberem, jinak ty prachy utratim za hovadinu!
Kazdopadne resim ted co a za jakou cenu a k cemu, treba RR muzu za 9000Eur sehnat slusne, disco2 po faceliftu mi prijde proti starsim predrazene, 50 000,- je trosku moc na rocni rozdil. Ale mne se ta svetla tak libej, jenze stejne jako pevnostni naraznik, zahradka a zvednutej podvozek... Bude se hledat kompromis, to zas bude dilemat a kopancu do svyho vlastniho zadku..

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já jak sem si to tady přečet,tak bych koupil kolo ( nemusíš nic zvedat pokud koupíš horské
)
já se tak dlouho nerozhoduju,to bych nekoupil nic 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- tagr
- Kontaktovat uživatele:

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
U mě to nefungujetagr píše:2x měř 1 řež
Rudo

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
K tomu kolu, toto jsem ja 

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...no tak vidis,co tu na sesti stranach resite.Nech si kolo,prodej frytak a kup mondeo
Budes stastnejsi.
H.

Budes stastnejsi.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
Mam chu ti napsat "ti jebe?", ale budu slusnej a zeptam se jen "si delas prdel?"... Kdybys tech 6 precetl, tak pochopis, ze na nem uz jezdit nemuzu a resime jak se vyporadat s vyberem novyho povozuJenda píše:...no tak vidis,co tu na sesti stranach resite.Nech si kolo,prodej frytak a kup mondeo![]()
Budes stastnejsi.
H.

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...omlouvam se,nemel jsem sem vubec psat.Uplne jsem se v tom ztratil
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
Ale neomlouvej se, neni procJenda píše:...omlouvam se,nemel jsem sem vubec psat.Uplne jsem se v tom ztratil![]()
H.

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
pozri, ja som mal 1 DII po facelifte,03", nádhernú leštenku s origo predným rámom, príd. dialkáčmi, 1/2záhradkou v plnke HSE. A kde som skončil? Pri predfaceliftovej 99" na ktorú išli oba pevnostňáky a facelift. Viď http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... po#p143245" onclick="window.open(this.href);return false;majkro píše:J... Kazdopadne resim ted co a za jakou cenu a k cemu, treba RR muzu za 9000Eur sehnat slusne, disco2 po faceliftu mi prijde proti starsim predrazene, 50 000,- je trosku moc na rocni rozdil. Ale mne se ta svetla tak libej, jenze stejne jako pevnostni naraznik, zahradka a zvednutej podvozek... ...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Ja taky chci predfacelift a dat tam ty pekny svetla