MOC PEKNÁ TA TVOJA LEŠTENKA.....Baaz575 píše:taaakze moja lestenka

Moderátor: Miky_CZ
MOC PEKNÁ TA TVOJA LEŠTENKA.....Baaz575 píše:taaakze moja lestenka
stan píše:to ani nevím, jak to vypadá, ......Acon píše:
Myslíš kríženca s oslom?
Proč větší? Co třeba tygr.PavelU píše:Rudo, ale zebra je větší styling...
Ten s tou Škůdkou proti tobě musel mít celkem strach aby jsi při odjezdu nepokračoval dál vpředmerlin píše:a přeci jsem zaparkoval...
RudaK píše:Vyhrazené parkoviště LR u Supermarketu![]()
![]()
Acon píše:Mne sa páči Rudovo:
![]()
A chudacek pseudo SUV - Honda CRV - se tam jen smutne krciAcon píše:Mne sa páči Rudovo:
![]()
...
![]()
O tomto je tu niekde vlákno. O všetkých funkciách automatu. Aleč asi tam nebude viac ako:Kubrtos píše:... Na co je třeba čudl "mode" za pákou u automatu? Když ho zmáčknu tak se rozsvítí kontrolka jakýhosi ozubenýho kolečka...
.....
diky, zitra nebo pozitri to nahodim na auto nafotim a najdu planek ktery sem si nakreslil kdyby nekdo chtel delat taky zahradku a hodim to do sekce discovery tam je nekde tema foto zahradekColonel píše:Miky krasna prace!
jj... taky jsem si ji objednaval extra od Eliota... Jo a k otazce proc to tu nikdo pod znackou nema - az probrodis par bahnitejch vymolu a pak zjistis, ze jsi nekde ztratil znacku, tak pak budes vedet, proc tady nikdo nema znacku naklapnutou na ty podlozce a ma ji misto toho prisroubovanou nebo prinejtovanou;) Kazdopadne zvoje reseni s prilepenou znackou zevnitr na zadnim okne tenhle problem tez resi;)Kubrtos píše:
Prča je, že tu snad nikdo nemá čtvereček pod značku, tak jsem si ho musel objednat až od Eliotta. Kurňa dyť je to standartní rozměr, tak proč to tu nikdo neprodává? A tak jezdím vesele se značkou nalepenou izolepou na zadním skle...
jeanes píše: A chudacek pseudo SUV - Honda CRV - se tam jen smutne krci
hrabe píše: Ale taky trochu kříží.....