Moderátor: Miky_CZ
Vy by jste taky furt brodiliMadTom píše:Ti švícaři si s tím doopravdy pohráli - řešení velice pěkné, akorát jsem tam nenašel, z čeho to mají udělané - jedině že je to vodovzdorné.
Ty mám v plánu.Na těch 75kg - kdybych náhodou vezl mrtvolu nebo tak něco.will.26 píše:jak jsem to pročital tak by se vám tam hodily celovýsuvné pojezdy s tlumením a dotahem (použivám je jako levnější variantu u kuchyní) mají dobrou nosnost 45 a 75 kg ,samy se dotáhnou a nehrozí samovolné otevření ,cena se pohybuje od 220 až 390 kč bez dph
Dobry vědět že ti ho nemám pučovat.MadTom píše:Rudo, ta vodovzdornost není na brodění, ale na to, když to budeš mít otevřené a začne pršet. Není nic lepšího, než když to nabobtná a pak to nejde zavřít. Brodit tak, abych měl vodu v kufru nechci, teda rozhodně ne mým autem.
neudrzi, mame take supliky v obytaku, dokonca so zapadkou a niektore sa v terene aj tak otvoria (zapadka sa bud ohne alebo vytrhne). musi to byt istene bud dverami alebo nejakym upinacim mechanizmom...MadTom píše:Ad Will - výsuvy ano, akorát si nejsem jistej tím dojezdem, že to udrží plnej šuplík (30x40x80cm) když pojede auto do pořádnýho kopce. Já jsem šel do výsuvů bez dojezdu a dám tam nějaké západky či něco jiného.
Pesně tak. Prostě se tam daj ještě pro sichr pojistky.tagr píše: Jo jasně že zadníma se to zajistí a ty západky by jsem řešil klapačkama na bednu ty nepovolístojí jedna cca 70 korun ,ale vydrží vše i udrží zadní čelo na vozíku tak bednu určitě
No diť v tom švajcu to mají z nějakýho umělohmotnýho kompozitu či coMadTom píše:Rudo, ta vodovzdornost není na brodění, ale na to, když to budeš mít otevřené a začne pršet. Není nic lepšího, než když to nabobtná a pak to nejde zavřít.
Myju se jen v krajním případě a na vánoce ....tagr píše: s 20 litry 50 stupňové vody se po smíchání s trochou snahy ošplouchnou 3 lidi![]()
Však právě Rudo,vánoce jsou teď a proto je to aktuálníRudaK píše:Myju se jen v krajním případě a na vánoce ....tagr píše: s 20 litry 50 stupňové vody se po smíchání s trochou snahy ošplouchnou 3 lidi![]()