Moderátor: Miky_CZ
Když oni germáni prý zavřeli dálnicetagr píše:Rudo máš DIII tak uhánějvždyť nezapadneš když tak dáš řetízky
a frézuješ dál
Kubrtos píše:Tak jsem si dnes dal kousek od Rymarova bucek do skarpy. Panacek predemnou zabrzdil, ja taky, a uz jsem se vezl-na dvakrat jsem to vybral ale na potreti uz ne a tam ta skarpa byla zrovna nejhlubsi. Diskarna vyjela a pokracovala v ceste, ale na odpis je svetlo,blinkr a naraznicek.
či nasadit pevnostňák namontovat naviják a k tomu tu faceliftovou masku a světla jak říká Miky.Miky_CZ píše:Kubrtos píše:Tak jsem si dnes dal kousek od Rymarova bucek do skarpy. Panacek predemnou zabrzdil, ja taky, a uz jsem se vezl-na dvakrat jsem to vybral ale na potreti uz ne a tam ta skarpa byla zrovna nejhlubsi. Diskarna vyjela a pokracovala v ceste, ale na odpis je svetlo,blinkr a naraznicek.
tak to uz rovnou muzes predelat na facelift
Spis jsem se mel vybodnout na brzdeni a roztlacit tu skodovku.MadTom píše:Hele a co jsem ti psal o těch gumách? No hlavně že se nic hrozmého nestalo. Ale představ si, že už by jsi tam měl nové zimní gumy a zastavil by jsi. No nenaštve taková představa.
Navíc jsou stejný s D1 a ty se válí už všude...Sláma Karel píše:No tak ty stojí asi 70kč všechny tři. A ty držáky na kastli asi 400 všechny tři.
K
Nový gumy a neváhat!Kubrtos píše:Ale kurna nastve to. Jak dlouho ze z neho mam radost? Jeste jsem ani nestihl vymenit olej... Zaliskal bych si za to usi do hlavy.
A nemyslet si,že s 4x4 vždycky dojedeš bez problémů . Ono se kolikrát vyplatí cestu odložit ...DjALF píše:Nový gumy a neváhat!Kubrtos píše:Ale kurna nastve to. Jak dlouho ze z neho mam radost? Jeste jsem ani nestihl vymenit olej... Zaliskal bych si za to usi do hlavy.
Zas je dražší,jak píše Karel,tak aby nevydrželoAcon píše: To faceloftové vydrží viac ako sklenné, je odolné aj proti kameňom a lepšie svieti.