Moderátor: Miky_CZ
Dívčina už byla oblečená?Tim píše:Tak mám další zářez. Včera si jel večer kluk zašpásovat s dívčinou na kraj města, a s břichoplazem se na cestě doplazil asi 20 metrů, pak zjistil že to nepůjde a začal se plazit pozpátkuno a měl štěstí že jsem tam ráno jel, jináč by se tou lopatou asi uházel
přikládám i foto (poprvý co mě napadlo to taky blejsknout)
6 hodín sexu v aute, to by som v mojom veku uz nezvládolTim píše:Jojo, dívčina už byla oblečená a po noci strávený v autě vypadala i hezky zmrzle
ten kluk řikal že tam zapadli asi ve dvě v noci a já tam jel až v osm ráno... Aspoň si daj příště bacha...
Ono,pokud neměli lopatu,tak museli čekat ...a tím pádem museli i mrhat časemTim píše: pak je to promr...ej čas![]()
Když jeli v noci do lesa, tak měl ten klučina asi vercajk v pořádku.RudaK píše:Ono,pokud neměli lopatu,tak museli čekat ...a tím pádem museli i mrhat časemTim píše: pak je to promr...ej čas![]()
- příště si vemou nářadí
To jsme snad furt, ne?stan píše:nezáviďte jim pořád, taky jste kdysi snad byli mladí, ne?
Nezávidím,ale jak jsem dospěl,tak se řídím heslem s Pelíšků :Kubrtos píše:To jsme snad furt, ne?stan píše:nezáviďte jim pořád, taky jste kdysi snad byli mladí, ne?