Šuplíkovej úložnej systém do kufru ala ARB
Moderátor: Miky_CZ
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šuplíkovej úložnej systém do kufru ala ARB
Přesně tak

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Teď se umyju doma , na to nepotřebuju šuplíkový systém a to ani ten ze Švajcu ....DjALF píše: Však právě Rudo,vánoce jsou teď a proto je to aktuální
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak tady je slíbená fotka kostry pro šuplíkový systém a spaní do Disco2 - jekly jsou 20x20x2mm. Dole to bude přitažené za originál kotevní oka, nahoře bude třídílné spaní, rozložitelné bez nutnosti demontování zadních sedaček, pouze po sklopení opěradel. Na boku v kufru budou buďto sklápěcí sedačky (nepoužitelné s konstrukcí v kufru, ale je to docela opruz je vyndávat), nebo tam nebudou a bude tam přidělaná ještě další konstrukce z Al jeklů na které bude krycí prkno s možností otevření a přístupu dovnitř. Rozměry otvorů pro šuplíky jsou výška 370mm a šířka 475mm, hloubka je 800mm - od zadních dveří to bude cca 2cm - těsně za lištou kryjící konec koberce u dveří.
- Přílohy
-
- 29122010151resize.jpg (48.93 KiB) Zobrazeno 2458 x
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Sákra to vypadá dobře. Uvidíme jak se můj truhlík popere s tou dřevotřískou. Nelíbilo se mu že by tam bylo asi 5 cm místa kvůli blatníkům co lezou u sedadel do kufru, tak to tam bude asi zkosený a celý to bude na knap do otvoru. Tak jsem zvědavej.MadTom píše:Tak tady je slíbená fotka kostry pro šuplíkový systém a spaní do Disco2 - jekly jsou 20x20x2mm. Dole to bude přitažené za originál kotevní oka, nahoře bude třídílné spaní, rozložitelné bez nutnosti demontování zadních sedaček, pouze po sklopení opěradel. Na boku v kufru budou buďto sklápěcí sedačky (nepoužitelné s konstrukcí v kufru, ale je to docela opruz je vyndávat), nebo tam nebudou a bude tam přidělaná ještě další konstrukce z Al jeklů na které bude krycí prkno s možností otevření a přístupu dovnitř. Rozměry otvorů pro šuplíky jsou výška 370mm a šířka 475mm, hloubka je 800mm - od zadních dveří to bude cca 2cm - těsně za lištou kryjící konec koberce u dveří.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
-
MadTom
No vždyť já tam to místo mám taky - jinak bych to tam rozumně nedostal a hlavně by se to stejně nevešlo se osazenýma zadníma sedačkama - ty vykukujou stejně jako blatníky. A pokud tam ty sedačky nebou, tak to bude zakryté ve stejné rovině jako bude spaní, akorát to bude zvrchu otevírací.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
hezké ,já to cci mít podobné, ale nae tak vychytané jako Swii.ale asi použiju stejnou hliníkovou stavebnici jako základ
a po sklopení zadních sedaček bude saní aspoň pro děti a pro dospělé je stan nahoře
Nevíte někdo jaký rozměr má nejmenšií teplovzdušné topení? budu ho muset as dát někam k zadnímu podběhu jak vyhodím UH tapecíruňk
Nevíte někdo jaký rozměr má nejmenšií teplovzdušné topení? budu ho muset as dát někam k zadnímu podběhu jak vyhodím UH tapecíruňk
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
MadTom
Stáhni si instalační manuály - je to tam popsané, včetně místa potřebnéhé okolo pro montáž - nemůže to být natěsno ze všech stran. Já jsem si vybral Webasto AirTop 2000 protože jako jediné se dá namontovat i svisle a to se mi nejspíš vleze v kufru za stávající tapecírunk. Teď už jenm sehnat za nějakou slušnou cenu - cena nového se mi jako slušná moc nezdá.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Dík za odpověď
jdu se na to kouknout 
- posmurny
- tel.: 604 890 190
- auto: Discovery I Camel
Nebyl by odkaz na dodavatele těch hliníkových jeklů a spojek, a taky zátěžových plnovýsuvů? Díky
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mají je normálne OBI ,Hornbach .. ,ale pokud někdo ví levnějšího dodavatele , jedině dobře ?taky scháním 
-
MadTom
hliník - http://www.alupa.cz - nařežou diamantovou pilou na míru, není potřeba dále upravovat. Objednáváme tam i materiál do práce do výroby. Oproti ostatním firmám, co to řežou pásovýma pilama, tohleto vypadá jak opracované na fréze, takže to šetří peníze při výrobě.
Plastové spojky a jiné plastové díly - sunap plasty, moss, skiffy - mají všechno možné, akorát je potřeba si pohlída minimální objednací množství.
Plastové spojky a jiné plastové díly - sunap plasty, moss, skiffy - mají všechno možné, akorát je potřeba si pohlída minimální objednací množství.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Tož mi dnes přišly ty jeklíky.
Ale spojky potrvaj prej dýl - psali že 2-3 týdny. 
-
MadTom
To je bohužel normální termín. Doufám že jsi si objednal nějaké spojky navíc. Mě se povedlo jednu zlomit a jednu jsem musel rozřezat, když jsem zjistl, že ji mám špatně otočenou. Vytáhnout už nešla.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Po jedné navíc - tři druhy.MadTom píše:To je bohužel normální termín. Doufám že jsi si objednal nějaké spojky navíc. Mě se povedlo jednu zlomit a jednu jsem musel rozřezat, když jsem zjistl, že ji mám špatně otočenou. Vytáhnout už nešla.