majkro píše:Prizdisraci maji potrebu nekoho kamenovat, aby si dokazali, ze nejsou takovy, jaci na ne cumej po ranu do zrcadla.Rozumnym lidem staci ukazat zkusenosti a zpusoby. Ty si pak aplikuji na podobne situace a pouci se. Neni proc se soustredit na jedno jmeno. Panuje tu mezi lidma velka duvera, je to dobre, ale chtel jsem ukazat hranice. Ukazat prstem na nekoho umi kazdej. Me ted ten clovek presvedcuje, ze je to souhra blbych nahod. Rad se necham presvedcit, lepsi jeden neutralni, nez deset proti.
Prizdisracum zdar!
Souhlasím s tím, co píše "majkro". Málokdy je něco bílé nebo černé. Mohou nastat v životě situace, kdy je obtížné dostát některým slibům. Taky ne každý je schopen si přiznat, že se něco "nepovedlo" a s protistranou to ihned řešit. Domnívám se, že poskytnout někomu přiměřený čas na nápravu je vhodné, pokud bych se dostal do podobné situace, taky bych ocenil, kdyby někdo ke mě přistupoval podobně.
Otázka je, jaký čas je přiměřený. Samozřejmě to závisí od dané situace. Můj příspěvek je takto obecný záměrně, prosím uživatele fora, kteří se domnívají, že by mohli reagovat konkrétněji, aby tak zatím nečinili.
Děkuji Kubeš