Já ho nebudu ničit, nikdy ho neničím. Láká mě Slovensko, výlet, víkend, jídlo a pití a ta seznamovačkaairbilly píše:Nebudem jediny nicit Free 2 ?

Moderátor: Miky_CZ
Já ho nebudu ničit, nikdy ho neničím. Láká mě Slovensko, výlet, víkend, jídlo a pití a ta seznamovačkaairbilly píše:Nebudem jediny nicit Free 2 ?
POZOR SPAM!!diesel píše:pche, takéto terény zvyknú dávať jeepky len na zadok...
...
ono je to vždy o tom kúsku za volantommikulec píše:diesel píše:
pche, takéto terény zvyknú dávať jeepky len na zadok...
no tak aby som tu nemusel dať video, ako "Rendž" vyťahuje "čerokího" z takého malučkého blatíčka...
Čo na tom, blatko máme radipatrik píše:Prepačte - ja nestrašim , len pišem ake su skutočne podmienky . To len preto aby nikto nebol prekvapeny a nenadaval že takto si to nepredstavolal. Raz som bol na jednom akože lahkom pojazdeni a kamarat čo tam bol na takmer novom patrole skoro plakal ako potom vyzeralo auto . Cesty po ktorych pojdeme su na jedno auto a neda sa tan velmi otačat .
Pokud tam nebude Tatar s tím silikonem,tak to proběhne dobře ....PavelU píše:To bude zase večírek...
z mohelnice si taky pamatuju jeen navrh, a to ze pojedem na diskoteku:-Dmatooo píše:MikyCz tak to konecne navrhneme u piva stresny stan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()