a s tým nákupným centrom dobrá vec!!

Moderátor: Miky_CZ
Pokial viem tak Ruda nejde - ma neaku oslavu alebo čoMiky_CZ píše:Rudo: jedes teda nebo jak?
ok dik za info:-)patrik píše:Pokial viem tak Ruda nejde - ma neaku oslavu alebo čoMiky_CZ píše:Rudo: jedes teda nebo jak?
Bohu žel nejedupatrik píše:Pokial viem tak Ruda nejde - ma neaku oslavu alebo čoMiky_CZ píše:Rudo: jedes teda nebo jak?
Tady je odpověď.patrik píše:Zdravim. Dnes sme boli s Michim a Dieselom prejazdit našu alternativnu trasu - bolo to moc pekne a miestami docela naročne . Prešli sme cca 30km trate a to sme skončili približne v polovici. Chcem upozornit na možne - iste škrabance na karoserii od krikov a haluzi. Kto mate svoje auto ako leštenku zvažte svoju učast na jazdeni- husacinky sa samozrejme zučastnit možete.Poprosim Vas ,aby každy z učastnikov mal so sebou gurtnu-lano - aspon jedno . Dalej je nutne aby ste mali bud CB alebo PMR , koli spojeniu . Nejake foto z dnešneho prieskumu doda Michi - fotila Zuz. Tešim sa . Patrik
Rudo, tak vem tchána sebou a dej mu husacinku k narozkám...RudaK píše:Bohu žel nejeduvelení rozhodlo a já musím poslouchat,abych příště dostal opušťák . Tak si tu husacinku vychutnejte a já si ji dám někdy příště .
Áno, vysielačka je povinná výbava. Tak isto ako gurtne, šekle a pevné kotevné body na aute vpredu aj vzadu.Acon píše:Ako je to s vysielačkou? J epovinná? Lebo to som OUT. Aj Keď som asi aj tak.
no šak som tu aj nahodil otázku, kto predá CB...kedže sa nikto neozval, už je nová CB na ceste. Gurtne to isté.patrik píše:Ano CB alebo PMR je povinna tak isto ako aj lana gurtne šekle - nebude dobre ked sa budeme musiet zdržovat na určitych miestach trasy . Počet aut na tomto zraze je naplneny. Ak sa nahodou niekto odhlasi dem vediet .