potřebuju pár nápadů a zkušeností pro zprovoznění mého Range.
Už zase měsíc stojím a snažím se najít důvod proč se mému osmiválci nechce startovat. Je to 3,9 rok 90 s LPG instalaci typu směšovač. Motoř točí, občas i lehce škytne, ale nechytne. Prvně přestal jet, ale po výměně cívky, víka rozdělovače, ignition amplifieru, rezistoru cívky a seřízení předstihu opět nastartoval a jel lépe než předtím. Pár dni na to ovšem to stejný, auto nastartovalo a už jsem měl takový divný pocit, buď nejel na všechny válce, nebo něco neštimovalo, o 2 křížovatky dál zdechl a už nebylo možné ho oživit. Zdechl pokaždé při jízdě na plyn. Nestartuje na benzín.
Jak jsem jíž uvedl, při prvním pokusu se vyměnilo několik dílu, teď jsem k tomu ještě vyměnil celý rozdělovač za jiný kus, vyměnil benzinové čerpadlo, tlak tam je. Dodám že svíčky, kabely, palec jsem dával nové před 4000 km a nevypadají vadně. Motor byl tehdy celý rozebraný, má nové rozvody a hydroštely. Komprese je jakž takž v pořádku, jeden válec má sice jen něco přes sedm atmosfér, ostatní ale přes osm.
Elektrikář provedl diagnostiku dle manuálu a všechny součástky EFI systému se zdají v pořádku.Při vymontovaných svíčkách je vidět, že se palivo zdatně rozprašuje, možná je ho tam až moc. Auto v každém případě zdechlo na plyn, kdy vstřikovače jsou mimo provoz. Zkoušeli jsme i startpilot - bez úspěchu, měl jen o něco větší tendenci chytat, ale to už tam startpilotu bylo tolik, že kdyby někdo vstoupil z cigárem v hubě do dílny, tak vás dnes zdravím z Pandory

Svíčky hážou pravidelnou jiskru modré barvy. Časování jsme včera ještě jednou zkontrolovali. Motor po znovu namontování svíček, které byly týden venku, a druhého rozdělovače sice chytnul, ale měl nepravidelný chod, po vypnutí už zase nešel nastartovat a má stejné symptomy jako předtím.
A už mi prostě není jasný co by ten motor ještě mohl potřebovat, krom komprese, paliva a jiskry...
Prosím vás o pomoc a rady. Řešil již někdo podobný problém?
Díky předem,
Mirko