kurvy zlodejske!!!

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: kurvy zlodejske!!!

#41 Příspěvek od RudaK » 02 led 2011 15:32

Na tom severu to je myslím národní sport.Synovi v Opavě chtěli vykrást auto taky.....ale je někdo vyrušil,tak stačili rozbít akorát zámek ( je to druhý pokus za 1/2 roku,poprvé vzali baterku na svícení za 400 kč a rozbili boční okno :Sorry: ) :angry Asi proto,že má špičkový Škoda Ochcávia 1,9 TDI .
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

mirek 1804
auto: RR P38, Jeep Willys

#42 Příspěvek od mirek 1804 » 02 led 2011 18:48

Sekal bych ruce, jednak by to bylo hned vidět a potom taková svině by nezavadila o práci a chcípla by sama nebo by se musela hodně snažit aby si napravila reputaci. :yes
P38/RR P38 rozdíl? žádný obojí jde použit jako zbraň.......

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#43 Příspěvek od Jenda » 02 led 2011 18:56

Myslim ze neuveritelny pribeh se stal me asi pred mesicem.Parkujeme(Pazouta) pod domem ve spolecnych garazich,ovladace od vrat mame kazdy jen k autu ,tedy jeden kus.Rano cca ve 04:00 se vracel muj sosued z prace,zaparkoval auto a koukal ze v garazich je zivo.Tak se tam vratil jeste jednou to okouknout pri venceni psa a zjistil ze tam maj i staforda.Tak dal psa zase domu a vratil se tam jinym vchodem skrz dum.Protoze slysel pazvuky,sel potichu a u naseho auta nacapal chlapka jak neco kuti na zamku.Tak na nej zarval co tam dela a chlapek mu rekl ze si zamyka auta a ze tu bydli.Soused vedel ze to je nase auto,tak na chlapa vybehl a on zas proti nemu.
Zapomel jsem dodat ze sosed ma cca 120kg/210cm a je to radna vazba.No ja uz tam prisel kdyz chlapa odvazela rychla a vsude samej polda. Ten zlodej si pred to nase auto zaparkoval svoje auto a jak plenil dalsi(4ks) tak si tam popojizdel.Smazky co meli(uz nemaj,zaridili jsme to)v pronajmu byt ho pustili dovnitr a jeste mu i hlidali :!: Kdyz videli ze to dopadlo spatne,schovali se domu a tam jsem si pro ne dosli.Na sluzebne jsem pak ,,panacka" potkal,zrovna ho privezli z nemocnice,misto ksichtu mel cerveno/modro/cernej pytel,tak ho soused dobyl :mrgreen: Policajti napsali ze si to chlap evidentne udelal sam kdyz narazel do zdi a na zem jak zakopl pri utoku na souseda.K rychlosoudu smejd neprisel,je po nem vyhlaseny patrani.Bohuzel se nam ale znovu pomstili.Vykradli nekolik dalsich aut a dve si rovnou odvezli.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

mirek 1804

#44 Příspěvek od mirek 1804 » 02 led 2011 19:20

Chybí tu pořádný zákon na ochranu osob a majetku proč si neberou ty hova....nahoře příklad z jiných zemí. Můj majetek je nedotknutelnej a basta musel jsem si na něj těžce vydělat a tak nechápu proč může někdo přijít a klidně mě obrat když ho chytím mělo by být na mě co s ním provedu. To by šla kriminalita dolu šupem. Vím že to není tak jednoduché ale šlo by to jistě upravit jenže to by musel mít někdo zájem... :muscle

Steve
auto: D.I manuál 1997

#45 Příspěvek od Steve » 02 led 2011 21:02

http://www.novinky.cz/krimi/221175-muz- ... -auto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bojím se, že kdyby tu kurvu trefil, tak má ještě problém. Zepředu ho netrefíš a zezadu je to průser. Prý neadekvátní obrana!
Ono by se to muselo stát nějakému papalášovi, aby se něco změnilo...
Discovery je životní styl.

Uska
auto: Defender 110

#46 Příspěvek od Uska » 06 led 2011 14:39

Nám když už po sedmé vykradli chatu tak jsme tam s bráchem (196 cm 110 kg) počkali a toho bastarda chytili. V dobré víře jsme ho odvedli na policii
a předali spravedlnosti. Jeden policajt šel s náma ven a řekl že napíšou protokol a chlapa pustí, že příště máme dát zloději na držku a bude to učinější.
Proto když jsem chytl toho hajzla co mě rozbil okno u auta (byl to jenom citroen) a vytrhl rádio, policajty už jsem nevolal... :punch :ne
Vím že to neni správný, ale co jinýho s nima.

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#47 Příspěvek od pablo.gs » 06 led 2011 15:34

Uska píše:Vím že to neni správný, ale co jinýho s nima.
Ale je to správný, nepochybuj o tom :yes
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

J. Pavlovský
tel.: 603471521
auto: Discovery I - 200Tdi
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od J. Pavlovský » 06 led 2011 17:01

Jo - je to dobrý a není to dobrý... Před čtyřmi lety tady soused došel na chatu vyjimečně pěšky a nachytal si zloděje... respektive jeho pejsek ! Chvíli si s ním povídal a pak ho pustil - a zlodějíček mu povídá - máte štěstí, že jste nezavolal policajty a odvolal toho psa, stejně by mě nezavřeli, to je malá škoda a já bych Vám to tu podpálil... Pravda je, že asi rok nebo dva před tím tu dvě chaty shořely totálně - zloději vykradli a pak zapálili.... A co teď ? Jedině už zabít !
Jarda PV
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555

mirek 1804

#49 Příspěvek od mirek 1804 » 07 led 2011 02:59

jo to je to nejhorší že se ty svině po výslechu vrátí a nikdy nevíš co ti provedou, slušný člověk je zranitelný, zapálí ti dílnu nebo chatu, otráví psa a jsi v prde......zábít tu svini nemůžeš i když ji chytíš...proto zákon na ochranu majetku, tady je to moje a nikdo bez mého souhlasu tu nemá co dělat jako v USA neříkám že je tam vše nej ale tohle jim závidim, moci se o svůj majetek postarat sám, jestli se tu něco s tímhle neudělá, brzy se to nezvládne, takovej hajzl se musí bát jestli není na cizí zahradě.....a ne ještě vyhrožovat že něco zapálí, svině jedna to se mi zvedl adrenalin, úplně cítím tu bezmoc a vztek..... :muscle :muscle :muscle

J. Pavlovský
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od J. Pavlovský » 07 led 2011 07:33

:yes :yes :yes :yes mám tu stařičkou ČZ 50..... co kdyby
Jarda PV

zbynek
tel.: 724258113
auto: DII 99
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od zbynek » 07 led 2011 07:39

S tím USA přístupem bych byl trochu opatrný, tam to zase přehánějí opačně. Dětem spadně míč do sousedovy zahrady a on je za to zastřelí, že jako ohrožují jeho majetek. Nedej bože že v přírodě přejdeš přes soukromou cestu, už lítají kulky.
Taky tam s tím zákonem mají velkou potíž, páč někteří mají srdce pistolníků .....
Všechno má svůj čas........

J. Pavlovský
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od J. Pavlovský » 07 led 2011 07:42

Asi máš pravdu... Ale snad jde všechno řešit z rozumem... Tady u nís ale bohužel zlodějna má zelenou...
Jarda PV

zbynek
tel.: 724258113
auto: DII 99
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od zbynek » 07 led 2011 10:10

Bohužel máš pravdu, my jsme tu zkombinovali humanitu s demokracií tak, že neřádi mají skoro větší práva než poškozený a když to spojíš ještě s českým soudním systémem, tak je anarchie jako noha. Pak není divu že ztratili veškerý respekt před zákony a pravidly.
Všechno má svůj čas........

mirek 1804

#54 Příspěvek od mirek 1804 » 07 led 2011 11:37

já vím že ta Amerika není A1 ale připadá vám normální když se u nás stalo sportem přepadávat a okrádat důchodce, slepce,invalidy........navíc někomu pomůžeš a máš víc starostí než grázl co jsi ho lapil.....viz Velíšek (zastřelen na Karláku)......a ta svině si vesele žije dál za čas ho pustí a co.........měl dostat trest smrti. Neznám neůměrnou obranu když na mě někdo veme tyč, nůž nebo pistoli, když pominu že já jsem nucen jednat impulzivně a on se na to připravil......když se ubráním jak koli měl bych dostat metál a ne mě zkoumat zda bylo úměrné mu přerazit čelist nebo zlámat žebra.....žiju tu rád a nechci nikam utíkat ale chci aby to tu bylo k žití......aby vládl rozum a spravedlnost.......Mirek

J. Pavlovský
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od J. Pavlovský » 07 led 2011 11:46

:yes :yes :yes
Jarda PV

Uska
auto: Defender 110

#56 Příspěvek od Uska » 07 led 2011 13:34

Ono je to těžký, dokud bude tento stát chránit "práva" těch hajzlů proti slušnejm občanům tak nezmůžeme nic a každej zmetek bude vědět že se bojíš i normálně se bránit. Bohužel platí že "KAŽDEJ SI DOVOLÍ CO SE MU POVOLÍ"
Řešení je, při obraně útočníka zcela a bezezbytku zpacifikovat a potom na opuštěném místě zakopat.
Auta na dosažení opuštěných míst máme tak v čem je problém.
A když neni žalobce :x neni ani soudce. :angel

WOYTA
tel.: +420 606 854 519
auto: Discovery ll td5

#57 Příspěvek od WOYTA » 07 led 2011 15:13

[/quote]S tím USA přístupem bych byl trochu opatrný, tam to zase přehánějí opačně. Dětem spadně míč do sousedovy zahrady a on je za to zastřelí, že jako ohrožují jeho majetek. Nedej bože že v přírodě přejdeš přes soukromou cestu, už lítají kulky.
Taky tam s tím zákonem mají velkou potíž, páč někteří mají srdce pistolníků .....

Tak takhle drsný to v tý Émerice rozhodně není..... snad jen krom států, jako Texas, Alabama, Jižní Karolína..... jenže,tam tě zastřelej spíš, páč máš od sluníčka moc přismahlej ksicht, nebo moc vypadáš,jako odpůrce války a bojovník za práva afroameričanů.
Je to spíš o tom,že lidi vědí,že skoro každej doma má nějakej ten flusbrok a zákon mu dovoluje ho použít.(narozdíl od naší legislativy) No a tak si každej dá pozor se ti poflakovat v noci po tvém pozemku.
Ze své vlastní zkušenosti,ale vím,že když zabloudíš a jdeš se třeba někam zeptat na cestu,tě někdo jen tak nevodpráskne....
U nás je holt zapotřebí vše z auta vyndavat,ikdyž parkuješ na svém vlastním oploceném pozemku, popřípadě garáži a pro klid duše vše doplnit alarmem a nejlépe ještě zuřivým dobrmanem.

Kubrtos
tel.: +420604671119
auto: D3 trisko Disko
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Kubrtos » 07 led 2011 15:46

A není to jen o zlodějích, ale i o podvodnících - viz můj bývalý společník. Každýho s kým přišel do styku ojebal, působí v několika zadlužených firmách, přelejvá prachy z jednoho příbuznýho na druhýho, kdo ho zná osobně mu neřekne jinak než hajzl (jmenuje se podobně) a na podnikatelovi roku dostal jedno přidružený ocenění... :hmm:
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge

bubak
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od bubak » 07 led 2011 16:26

Před 6 lety mi vybrali auto,byl jsem už línej v pul druhý v noci ho dávat za vrata,ve 4h pesani řvali u branky ale já na to nebral zřetel neb občas chodí lidi okolo a tak řvou...no a ráno zámky v hajzlu sopka na dveřích a komplet vybraný...zavolal jsem policajty přijeli fotili atd a dal jsem se s nima do řeči....je mi líto že jsem nevyběh povídám nevím co by se stalo když bych nachytaj hajzla jak mi ničí auto na který jsem já musel vydělat a policajt mi říká,to máte štěstí taky by jste mohl mít nuž v břiše a nebo v opačném případě by také mohl říct ten napadený že šel jen okolo a vy jste ho napad......koukám a říkám no a nebo že by mi jako utekli psi....on na to no to by jste měl podobný problém neb na veřejném prostranství muže být pes s náhubkem a na vodítku....koukám dál a říkám tak kdybych ho tam viděl tak na něj mám řvát z vokna?a on povídá to nedělejta měl by jste větší škodu a já jak větší škodu?povídá že pak v tom případě oni šroubovákem propíchnou gumy aby jste je nemohl honit autem.....tak koukám jak zjara a říkám tak co mám dělat???říká zustante doma a volejte polici...........co k tomu dodat...když jsem se bavil se známým policajtem o použití zbraně tak mi povídá,musíš ho natvrdo sejmout jinak řekne že se tě šel zeptat kolik je hodin...tak koukám a on říká jo když ji máš tak sejmout prostřelíš mu močák nebo ledviny aby zdechnul a řekneš žes mířil na nohy....nesmíš mu to nandat do prsou nebo hlavy.......poučení z toho plyne..............................prostě to stojí za H........

mirek 1804

#60 Příspěvek od mirek 1804 » 07 led 2011 17:31

taky se bojim že někoho jednou chytim........problém je že si nepůjde sednout on ale já........ustřelím totiž tomu hajzlovi makovici a ještě mě to potěší.........horší bude to vystřízlivění až mi to přečtou.....jménem republiky........se odsuzuje....za zranění neslučující se s životními funkcemi.....neoprávněné použití střelné zbraně......ale co mám dělat když se nerad peru :-)))jako kluk jsem si rvaček na Žižkově zažil na sto let dopředu..a nebyl jsem vždy ten kdo se smál :-(( takže když dnes na to prostě nemám tak volím způsob který mi vyhovuje......mám lehce militantní sklony...... :yes
Přílohy
si tak v lese číhám kdo vystrčí hlavu....jo trénovat je nutnost.....
si tak v lese číhám kdo vystrčí hlavu....jo trénovat je nutnost.....
DSC00128.JPG (109.54 KiB) Zobrazeno 5683 x

Odpovědět