svieti kontrolka po prerabke na struny
Moderátor: Miky_CZ
svieti kontrolka po prerabke na struny
Po prejdeny po jamach sa rozvieti oranzova kontrolka sipka hore a dole. Auto je po prerabke na struny a poistka vzduchoveho podvozku je vybrata. Co znamena ta kontrolka? rozvieti sa len ked prejdem cez velke jamy.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: svieti kontrolka po prerabke na struny
Že by stabilizační sytém? SLS
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Nejspíš to hlásí nějakou chybu SLS (zjednodušeně měchů a příslušenství). Po demontáži se to musí deaktivovat v řídící jednotce.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
A prozradíš jak se to koduje?MadTom píše:Nejspíš to hlásí nějakou chybu SLS (zjednodušeně měchů a příslušenství). Po demontáži se to musí deaktivovat v řídící jednotce.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
V řídící jednotce (tuším je to v SLS nebo v BCU - nepomatuju si to, než bych si vzpomínal, tak to rychleji najdu diagnostikou v autě) se přepne typ pružení z AIR na COIL - dělal jsem to Nanocomem několikrát.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
díky zkusím to