Moderátor: Miky_CZ
Na noc tam stopro nepojedu, přijel bych v sobotu ráno a pak jel taky dom, kam a v kolik se máme dostavit mi nenocležníci? Pojede se mnou známej Patrolista doufám, že ho neukamenujeteMaxsel píše:LOW jiný termín nemůže, takže platí termín 28.-30.1.2011.
Bydlení bude na chatě Okrouhlík. Je to kousek od Jihlavského tankáče a zároveň se odtud dá vyrazit na místo, kam se také často jezdí a to na střelnici.
Při počtu 34 lidí vychází cena ubytování na jednoho člověka cca 500-600,- Kč za 2 noci a 350,- Kč za auto (pronájem areálu a samolepka).
Pokud jste se nahlásili nezávazně, tak svůj příspěvek upravte, abychom mohli spočítat, kolik je reálně vážných zájemců. Zapište auto a počet lidí, pro které chcete ubytování. Přihlášky budou brány jako závazné.
Jen dotaz - a bez té samolepky .Nějak mě ty samolepky už neberou ....Maxsel píše: pronájem areálu a samolepka
Rudo přiznej se ty už to nemáš kam lepitRudaK píše:Jen dotaz - a bez té samolepky .Nějak mě ty samolepky už neberou ....Maxsel píše: pronájem areálu a samolepka
Bingo ....sloon píše: Rudo přiznej se ty už to nemáš kam lepit
Ruda, už by z auta nevidělRudaK píše:Bingo ....sloon píše: Rudo přiznej se ty už to nemáš kam lepit
Proč se ptáš, když stejně nemůžeš...RudaK píše:Jen dotaz - a bez té samolepky .Nějak mě ty samolepky už neberou ....Maxsel píše: pronájem areálu a samolepka
Zeptat se můžu né ...PavelU píše: Proč se ptáš, když stejně nemůžeš...
Diť sem psal,že máme rodinnou sešlost a manželka zavelelaPavelU píše:To jo, já jenom jestli se nás nestraníš a nejedeš do Jihlavy...