Moderátor: Miky_CZ
ešteže nemám manželku, ale len "skoromanželku" a ona ich nevidela. Ale tak naposledy sa tešila blatíčku keď sme ofroudililuque píše:Motivačné snímky - páráda, už sa teším
, aj keď počasie môže byť úplne iné ako teraz
. Fotečky videla aj manželka a povedala, že nikam nejde
. Možno sa mi ju podarí presvedčiť
. No čo, ešte mám synov
.
Žiadny. Len červená je nahratá minulý týždeň a modrá/zelená včera.mikulec píše:úprava: a ešte sa vnucuje otázka, aký je rozdieľ, zelená, modrá a červená čiara?![]()
Trochu...mikulec píše:jo a toto je trochu natočené, že?![]()
vidím podľa hladiny čaju v termoskeFilip píše:ale iba trosku. Max tak 45°
Tak,tak pripísal si dobrepatrik píše:Tak pani -skontrolujte či som vas dobre pripisal . Ak bude mat niekto dalsi zaujem tak pište do sukromnej spravy a ak sa uvolni miesto tak vas zaradim do zoznamu.
Acon píše:A ktorá trasa by sa mala jazdiť? Alebo všetko?
mikulec píše:úprava: a ešte sa vnucuje otázka, aký je rozdieľ, zelená, modrá a červená čiara?
tak asi celémichi píše:Žiadny. Len červená je nahratá minulý týždeň a modrá/zelená včera.
To ešte neznamená, že neskúšali alternatívymikulec píše:tak asi celémichi píše:Žiadny. Len červená je nahratá minulý týždeň a modrá/zelená včera.
Tie, čo vidíš ako slepé, boli slepé, bez možnosti pokračovať a tie úseky sa nepôjdu.Acon píše:To ešte neznamená, že neskúšali alternatívy
Na farbe nezaleži , cela trať je zhruba rovnako naročna . Zaleži na zdatnosti jednotlivych soudruhuMadTom píše:Která barva - modrá je jednoduchá, červená težší a černá ta je nej - tak si vybereme. Jenom prosím organizátory, aby ty barvy nepopletli.