Prosím o radu, už to nenajdu ale někde jsem tady četl něco o tom, že měchy na D2 se dají koupit v anglii kolem 60 liber a že u nás stojí 10tis
já si ty měchy najdu, ale nějak mě nenapadá co hledat, vubec netuším jak se anglicky řekne měch a ani mě to nenapadlo
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Měchy v čechách nestojí 10 tis. vycházejí kolem 3 tis. Ten kdo prodává měchy za 10000 tak je podle mě blázen.
http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850
děkuju moc, no 10 asi stojí v autorizoveném servisu, jestli josu za 3 tak to je dobry den, o tom žádná, na allroada stojí jeden snad 12tis a to je pak pěkná pecka měnit všechny
mám mercedesa S s airmaticem, tam jsou taky měchy a celý jeden tlumič s měchem origo 27 a neorigo 22tis, to je taky pěkný záhul, mě naštěstí fungují dobře tak jak mají
http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850
mozna kdyby jsi popsal jak na to????
co ja vim, tak bylo treba odpojit tlumic, vyheverovat, odpojit hadicku a byly tam tri kovove sponky, ktere se vycvakly a mech se jednoduse vyndal. Ale treba mne nekdo opravi
JJ auto musíš zvednout aby měch byl uvolněný jsou tam dvě sponky z vrchu ty odcvakneš, dole pouze pootočíš měchem a je celý uvolněný. Hadička vzduchu je našroubovaná, tu odšroubuješ a matku sundáš z hadičky vč měděného kroužku. Nový měch má už renovaci a na pouhé nasunutí.
Je to opravdu jednoduché, tlumiče se odpojovat nemusí akorát potřebuješ dva hevery a nějaké špalky na podložení.
Tady je návod http://www.discovery2.co.uk/Rear%20Air%20Springs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bejvalo LR Discovery II, TD5, 2003
Nyní. VW Amarok 4motion
Tel. 776 189 666, sloon@seznam.cz
ahoj
vyměnil jsem měch a při testu (nafouknutí mi to u te hadičky utíká)
jak hodně se tam mám narvat (je to verze bez matky)
ted je to ve stavu kdy nejde hadička ani ven ani dovnitř
zatím jsem nepoužil nějaké extrémní nasilí nerad bych to urval
Diky za info
Petr
Už si to přesně nepamatuji ale myslím že je to tam tak 1,5cm a vytáhneš to tak že zatlačíš ten pojistný kroužek dovnitř a zároveň taháš za hadičku..
Až to tam budeš dávat tak dej pozor aby hadička i díra v měchu byli čisté.
Přílohy
airspring9.JPG (73.22 KiB) Zobrazeno 8467 x
Bejvalo LR Discovery II, TD5, 2003
Nyní. VW Amarok 4motion
Tel. 776 189 666, sloon@seznam.cz
Ale pozor, originál hadičky sice mají osazení, ale v tom starším systému upevnění bývají omačkané a potom nemuzí těsnit. Aby tento nešroubovací systém fungoval, musí být povrch hadičky bezvadný.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
díky zítra za světla to tam narvu podle popisu (1,5cm) je to jen málo zasunuté
jde to tam ztuha a hlavně je tam super přístup a hadička bezvadně klouže neb
jsem ji očistil ale jak to z toho příště vyndám fakt netuším.
jinak díky za popis a link s návodem opravdu to zvládne i netechnik s dostatkem
heverů a trochou nářadí dělal jsem to na parkovišti před barákem, garáž nevlastním,
trochu jsem si na ledě zabruslil chvíli jsem měl strach, že pojedu potupně do servisu
zapoměl jsem, že musím mít zavřeny všechny dveře tedy i zadní při nafukování
měchů tak na to pozor
Ahoj . Potřeboval by jsem poradit. Mám disco II a začalo mě zlobit něco kolem měchů. Když zastavím a zhasnu motor tak mi občas levá zadní strana sedne dolů až nadoraz. Po nastartování a dofouknut se obě strany srovnaji a auto jede jak ma. Nejdrive se to objevilo jednou za měsíc, ale te uz dvakrát dene. předem díky moc za každou radu.
Mech pusta vzduch, mal som pred nedavnom to iste, ma v sebe mikrotrhlinky. Kupil som v paddock dva nove, namontoval a ten stary ktory bol OK mam ako rezervu.