a hodiť tam z nich to perie?Bad píše:Tak to pak bude místa na spaní dost, až ty husky nebudou. Stačí jen vyměnit slámu.

Moderátor: Miky_CZ
a hodiť tam z nich to perie?Bad píše:Tak to pak bude místa na spaní dost, až ty husky nebudou. Stačí jen vyměnit slámu.
airbilly píše:1x dynamická gurtna
1x obyčajna gurtna
2x šekle
taška k tomu a 130 € je fuč
Nerozumiem....mikulec píše:je sto obyčka len?
Máš SZmichi píše: Nečteš, nevíš!Mohol som Ti niečo také dodať za padíka...
![]()
Tak to pozor. Já se nedám. Mě nikdo měnit nebude, já jsem se s Martou přihlásil včas.Bad píše:Tak to pak bude místa na spaní dost, až ty husky nebudou. Stačí jen vyměnit slámu.
Myslí asi, že to není dynamická gurtnamichi píše:Nerozumiem....mikulec píše:je sto obyčka len?![]()
Safraporte píše:Myslí asi, že to není dynamická gurtna![]()
A má jen 2 metry délku?
... Michimichi píše:Tento kit + dlhá gurtňa / http://www.aloha.estranky.sk/fotoalbum/ ... tna-10m_8t" onclick="window.open(this.href);return false; / je taká basic výbava mladého offrouďáka.
Myslim si, ze toto je idealna prilezitost...bude Ti mat kto poradit, prip. pomoct. Nezabudni gurtna, vysielacka (CB, alebo PMR).Kubrtos píše:Já bych si rád vyzkoušel aspoň tu míň náročnou část, ale klidně i mimo hlavní program a s nějakým zkušeným poradcem. Přece jenom, zatím blbnu kousek od baráku, ale v dovolenou to bude dál...