Dakar, Silk Way, Africa Race
Moderátor: Miky_CZ
- jardakar
- auto: Def 300TDi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dakar, Silk Way, Africa Race
Dnes mě taky mile překvapilo vystupování mladého Loprého v TV , asi se projevil vliv Pepíka Kaliny. Škoda že odstoupil Svitko na tech. závadu, měl to rozjeté opravdu parádně.Jakeš opět velice dobře. Machus poskočil o jedno místo a už je na bedně, hlavně at´mu to vydrží. Výborným výkonem se opět prezentoval jeho týmový kolega Lukasz Laskawiec. A Chagin , není co dodat, 5té místo absolutně v RZ, před ním pouze 4 VW. V úterý Rallye čeká okružní etapa kolem Copiapó s nekonečným pískem a dunovými pastmi.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jo taky jsem ten rozhovor viděl. Opravdu mluvil dost normálně.
Ale vlastně všechny rozhovory, co se týkali tohohle Dakaru které jsem s ním viděl, tak odmluvil docela dobře. Až na pár drobností bych mu neměl co vytknout (a to že jsem na něj dost vysazenej).
Takže klobouk dolů a ať se udrží na té bedně.
K

Ale vlastně všechny rozhovory, co se týkali tohohle Dakaru které jsem s ním viděl, tak odmluvil docela dobře. Až na pár drobností bych mu neměl co vytknout (a to že jsem na něj dost vysazenej).
Takže klobouk dolů a ať se udrží na té bedně.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Přesně tak - je na něm vidět,že dospívá do zkušeného závodníka,který se nepotřebuje vytahovat a hovoří za něj výsledkySláma Karel píše: (a to že jsem na něj dost vysazenej). Takže klobouk dolů a ať se udrží na té bedně.![]()
K

Jinak klobou dolů před všema - ta jízda přes horizont vysokých dun

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Včera holt potkal defekt Lopraise, předtím měl smůlu Čagin. Opravdu ale zdá se nejde počítat s tím, že by se Čagin s Kabirovem vystříleli navzájem, to spíš hrozí u dua Sainz a Al Attiah. Semjon Jakubov by Kamazákům asi dal pěkně za uši, kdyby jejich souboj hrozil nějakým problémem. Sympatické je, že ostatní týmy nabízejí Lopraisům svou pomoc, když vidí, že mají proti Kamazům aspoň nějakou šanci, aby jim konečně dal někdo na frak. To samozřejmě pouze na sportovním poli. Atmosféra mezi kamiony na mě nepůsobí dojmem, že by Kamazáci byli nějak extra neoblíbení.
Timu Coronelovi zdá se písek svědčí a s malou bugy Mc Rae jede moc pěkně, tak ať mu to vydrží
Macháček prohlásil, že jede na čtyřkolce poslední Dakar a chce ho dojet se ctí. O vlně argentinských quadistů se vyjadřuje velmi pochvalně, což je sympatické, doslova říká, že už taky bylo na čase, aby přišla nová generace. Říkal také, že ho těší, že argentinci uspěli na jeho konstrukci quadu, kterou obšlehli. Doma už má podobnou buggy jako je ta Mc Rae, chtěl by si ji postavit po svém a příště s tím startovat.
Timu Coronelovi zdá se písek svědčí a s malou bugy Mc Rae jede moc pěkně, tak ať mu to vydrží

Macháček prohlásil, že jede na čtyřkolce poslední Dakar a chce ho dojet se ctí. O vlně argentinských quadistů se vyjadřuje velmi pochvalně, což je sympatické, doslova říká, že už taky bylo na čase, aby přišla nová generace. Říkal také, že ho těší, že argentinci uspěli na jeho konstrukci quadu, kterou obšlehli. Doma už má podobnou buggy jako je ta Mc Rae, chtěl by si ji postavit po svém a příště s tím startovat.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- jardakar
- Kontaktovat uživatele:
I když je v plném proudu ročník 2011, pořadatelé se už pilně zabývají myšlenkami na ročník následující, který se také pojede v Jižní Americe. Již bylo oznámeno, že Dakar 2012 by se měl uskutečnit na trase mezi Buenos Aires a Limou, hlavní městem Peru. Po absolvování toho nejvýživnějšího z argentinských tratí a celé chilské Atacamy by měly následovat tři peruánské etapy a již se řeší důstojné místo pro slavnostní dojezd. http://loprais.cz/loprais/index.php?obs ... clanku=714" onclick="window.open(this.href);return false;
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jízdu přez horizont.....mám v živé pamětiRudaK píše:Přesně tak - je na něm vidět,že dospívá do zkušeného závodníka,který se nepotřebuje vytahovat a hovoří za něj výsledkySláma Karel píše: (a to že jsem na něj dost vysazenej). Takže klobouk dolů a ať se udrží na té bedně.![]()
K.
Jinak klobou dolů před všema - ta jízda přes horizont vysokých dun, to chce opravdu srdce a silné nervy ( taky trochu toho štěstí )
![]()
![]()
![]()
![]()

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
tak dneska mel ales problemy s turbem a opravoval, ma velkou ztratu
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Sláma Karel
No ale pokud jede a má už auto OK tak by to mohlo ještě na Nikolaeva stačit.
Doufejme.
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
... to asi nepojde na WP3 mali stratu 1hod15min (21. v poradi) a na WP4 este niesu a 21. v poradi uz ma stratu 2hod 29minSláma Karel píše:No ale...
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- jardakar
- Kontaktovat uživatele:
Aleš Loprais je v současné době s problémy na 110 km ztratil více než hodinu.Snad to dají dohromady aby mohli pokračovat.
- Sláma Karel
Teď už to vím Dano, ale když jsem to psal, tak to vypadalo právě tak, že už vyrazil po opravě a má tu hodinovou ztrátu na tom WP3. Na WP4 v tu chvíli byly ještě auta (Sugawara na HINO), která měla ztrátu teprve 1,07 a míň. Čekal jsem, že tam bude každou chvíli. Ale on tam bohužel nenaskakoval a není tam do teď.DanoDEF píše:... to asi nepojde na WP3 mali stratu 1hod15min (21. v poradi) a na WP4 este niesu a 21. v poradi uz ma stratu 2hod 29minSláma Karel píše:No ale...

K

28 let praxe
28 let praxe
... ano ano ale nie su tam ani teraz takze ...Sláma Karel píše: Teď už to vím Dano...
- Sláma Karel
'Takže je to na HOVNO
K

K

28 let praxe
28 let praxe
tetko ve zpravach rikaly ze stoji na 110km a odstranuji zavadu na turbu
(podle poslednich zprav)

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- jardakar
- Kontaktovat uživatele:
Poprve opravoval na 77km, tam ztratil asi hodinu a na 110km druhá oprava a tam už je 2 hodiny. Takže opravdu asi na ho…….
... mozno porucha IriTracku. Pockame na vyjadrenia.jardakar píše:A najednou je v cíli na 18 místě.
- Sláma Karel
No aspoň že je v cíli. Ztrátu hodinu a něco by snad ještě mohl dát. Když už se nic nepodělá. K 

28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
A je to v haji.http://moto.sport.cz/clanek/180925-lopr ... oucen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
... Nakonec byl ale z dalších bojů vyloučen. "A to i přesto, že se až neuvěřitelně za nás postavila většina konkurenčních týmů, kteří chtěli, abychom s přesilou kamazů i nadále bojovali," uvedl Loprais.omar píše:A je to v haji.http://moto.sport.cz/clanek/180925-lopr ... oucen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co znamená, že se za něj postavili, ale přesto byl vyloučen? Neznám sice dokonale pravidla, ale z prvního pohledu to vypadá tak, jako že přišla první možnost jak oddělit Lopraise od Kamazů, tak se toho hned využilo...

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6