ale nakonec to dáš, alebo ne?Miky_CZ píše:nenech se zmast, me taky vzdycky radi...
to je porad miky to das, pod uz, to projedes a pak tyden susim auto:-D

Moderátor: Miky_CZ
ale nakonec to dáš, alebo ne?Miky_CZ píše:nenech se zmast, me taky vzdycky radi...
nechci to zakriknout ale vetsinou jomikulec píše:ale nakonec to dáš, alebo ne?Miky_CZ píše:nenech se zmast, me taky vzdycky radi...
Tak já jsem na tom úplně stejně. Kurtu a šekly jsem už objednal a doma vyhrabal PMRky z motorek. Tak to taky nevzdám ještě. Někde se začít musíteslo píše:Myslim si, ze toto je idealna prilezitost...bude Ti mat kto poradit, prip. pomoct. Nezabudni gurtna, vysielacka (CB, alebo PMR).Kubrtos píše:Já bych si rád vyzkoušel aspoň tu míň náročnou část, ale klidně i mimo hlavní program a s nějakým zkušeným poradcem. Přece jenom, zatím blbnu kousek od baráku, ale v dovolenou to bude dál...
to je spravny pristup....Benjamin píše:. Tak to taky nevzdám ještě. Někde se začít musí
precoBad píše:Já se také vzdávám jízdy v terénu.
Právě proto tam jedu.Acon píše:presne tak. Idálne miesto ako zistiť čo Tvoje auto dokáže. A ak nedokáže, bude mať kto helfnúť. A hlavne X ľudí poradí... Nevzdával by som to.
prever si ci Ti neposlal kineticke lano=dynamicka gurtnaKubrtos píše: a poslal mi námořnický lanos
nie je aj dyn. lano aj dyn. gurtňa? Lano je klasické pletené a gurtňa je pás tkaniny?teslo píše:prever si ci Ti neposlal kineticke lano=dynamicka gurtnaKubrtos píše: a poslal mi námořnický lanos
Aha, tak to potom asi jo.teslo píše:prever si ci Ti neposlal kineticke lano=dynamicka gurtnaKubrtos píše: a poslal mi námořnický lanos
A ešte ako sa natiahneKubrtos píše:... káru to utáhne a dlouhý je to dost.
no ak má elasticitu 20%, tak 1,6 metraAcon píše:A ešte ako sa natiahneKubrtos píše:... káru to utáhne a dlouhý je to dost.
Ešte nie je rozhodnuté, či sa pôjde na kopec do Petržalky alebo po chotári.Tomy H. píše:Ak sa da dosiel by som aspon do off-centra pozriet. Jazdit urcite nebudem - na zimakoch na to nemam dezen.
keď je právo veta, tak sa hlasuje, ale privilegovaný má právo rozhodnutie hlasujúcich zrušitmichi píše:Ja som tiež za chotár ale hlasovať určite nebudeme. Právo veta má Patrik.![]()