a je povidanépatrik píše:Hlasovat sa nebude ! Nastali zmeny v zozname - pozrite !!!

Moderátor: Miky_CZ
a je povidanépatrik píše:Hlasovat sa nebude ! Nastali zmeny v zozname - pozrite !!!
ak sa bude jazdiť v skupinách po 10 tak posledný za nami čistí cestu. Nechcel by som byť desiaty....PavelU píše:Všichni si uvědomte co udělá 30 aut mimo cestu v takovém počasí, kdy je všechno podmáčené. Vůbec to rozhodnutí Patrikovi nezávidím.
Prečo by sme sa mali do teba pustiťFilip píše:Jazdenie v prirode je fajn, ale nie ked je 30 aut. To nespravi nic dobre. V takomto pocasi som za ten kopec, ktory je na to urceny. Niekedy ked vidim co sa robi na vyjazdoch aj na sukromnych pozemkoch, tak sa nemozeme cudovat ze offroadakov nemaju radi. Byt to moj pozemok tak im poprepichujem gumy. A teraz sa mozete do mna pustit
Aj ja sa sám na seba niekdy hnevám, keď si idem po poly zadom domovluque píše:Prečo by sme sa mali do teba pustiťFilip píše:Jazdenie v prirode je fajn, ale nie ked je 30 aut. To nespravi nic dobre. V takomto pocasi som za ten kopec, ktory je na to urceny. Niekedy ked vidim co sa robi na vyjazdoch aj na sukromnych pozemkoch, tak sa nemozeme cudovat ze offroadakov nemaju radi. Byt to moj pozemok tak im poprepichujem gumy. A teraz sa mozete do mna pustit. Máš pravdu
, jazdiť sa má po cestách (aj keď lesných) a nie po lúkach, poliach a lesoch
. Mňa tiež vytáča keď mi štvorkolkári rozjazdia pole a hlavne keď tam mám už niečo nasiate
.
Tomudle zas nerozumím já ....Filip píše: Byt to moj pozemok tak im poprepichujem gumy.
rudo ale tady neni rec o cestal ale spis o polich, loukach atd, a po tech doufam moc jezdit nebudem:-)RudaK píše:Tomudle zas nerozumím já ....Filip píše: Byt to moj pozemok tak im poprepichujem gumy.( krosit ano,ale né na mojím
) No a nejlépe offroadit v cizině
. Je přeci jedno,jestli je to veřejná polní nebo lesní cesta - nebo soukromá
.
Kdyby to šlo,tak sem se hlásil první a dojel bych. Člověk míní a náčelník mění - holt ty plusové body jsou taky občas potřeba a pak to VOP dostaněš bez problémů ...PavelU píše:Rudo přestaň provokovat, nahlas se u Patrika a hlavně dojeď...