LAND ROVER ZRAZ SLOVENSKY GROB
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: LAND ROVER ZRAZ SLOVENSKY GROB info 1 str.
Už jsem to našel dle souřadnic. Tak snad dorazím. Hledal jsem kudy pojedu z Olomouce a nakonec mi to vyšlo asi nejlíp na Uh.Hradiště a Senici - tj. mimo dálnice. Časově to asi vyjde podobně, stejně bych to na dálnici na 130 nehonil.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
a jedes v sobotu rano jo? pres uh. hradiste jedem takyMadTom píše:Už jsem to našel dle souřadnic. Tak snad dorazím. Hledal jsem kudy pojedu z Olomouce a nakonec mi to vyšlo asi nejlíp na Uh.Hradiště a Senici - tj. mimo dálnice. Časově to asi vyjde podobně, stejně bych to na dálnici na 130 nehonil.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
Chlapi kdo jede do Grobu a je ochotnej mi někam na vysočinu či do jižních čech dovézti mřížku světel od DanoDEFa? Dík.
LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
To je dobrá cesta a možno rýchlejšia ako po dialnici.Aspoň od Hodonínu to ide celkom rýchlo. Neviem ako na Morave... V Trstíne potom odbočíš na Pezinok čo tiež nie je zlé.MadTom píše: Hledal jsem kudy pojedu z Olomouce a nakonec mi to vyšlo asi nejlíp na Uh.Hradiště a Senici - tj. mimo dálnice. Časově to asi vyjde podobně, stejně bych to na dálnici na 130 nehonil.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- mikulec
- tel.: +421903796413
- auto: Defender 110 SW
tak lesci sceš a jedeš teda ráno, povjec kedy a možeme jet ot Seňice spouem. Sem ze Senice...MadTom píše:Už jsem to našel dle souřadnic. Tak snad dorazím. Hledal jsem kudy pojedu z Olomouce a nakonec mi to vyšlo asi nejlíp na Uh.Hradiště a Senici - tj. mimo dálnice. Časově to asi vyjde podobně, stejně bych to na dálnici na 130 nehonil.
Tak keď chceš a ideš teda ráno, povedz kedy a môžeme ísť od Senice spolu.

http://motoride.sk/?S=autor%3Amikulec" onclick="window.open(this.href);return false; - môj koníček
http://doreal.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Děkuji za překlad, pochopil jsem to i s té místní hatmatilky.
Zatím plánuju odjezd od nás z Hluboček v sobotu kolem 7:00 ráno - bude to sice nářez, dostat ženu a prcka tak brzo do auta, ale ať si zvykají. Jestli se někde budeme sbírat po cestě - no proč ne, ale po zkušenostech z některých minulých akcí, nechci někde na někoho skoro hodinu čekat a nevědět, jestli když dojede, tak zastaví, nebo jenom profrčí kolem. Tady přece jenom to není 30km, takže ta cesta musí trošku odsýpat. Protože pokud přijedeme pozdě, tak nám tu husu sežerou.
Takže se to musí trošku lépe zorganizovat. Jestli se chce Miky přidat, tak bych to viděl v Napajedlích u Fatry - tama nejspíš pojedete a není to možné moc minout. Mě to píše cca 1hodinu, takže kolem 8:00. Telefony máme a CB na kanále 16 taky. A kdy budeme v Senici, to doopravdy netuším.
Ona hrozí ještě jedna možnost - pokud bude moc sněhu čerstvě napadaného, tak po dálnici na Bratislavu - ta by snad mohla být odklizenější, nebo taky zasekanější. Ale to se bude dát vyřešit, až v sobotu ráno.

Takže se to musí trošku lépe zorganizovat. Jestli se chce Miky přidat, tak bych to viděl v Napajedlích u Fatry - tama nejspíš pojedete a není to možné moc minout. Mě to píše cca 1hodinu, takže kolem 8:00. Telefony máme a CB na kanále 16 taky. A kdy budeme v Senici, to doopravdy netuším.
Ona hrozí ještě jedna možnost - pokud bude moc sněhu čerstvě napadaného, tak po dálnici na Bratislavu - ta by snad mohla být odklizenější, nebo taky zasekanější. Ale to se bude dát vyřešit, až v sobotu ráno.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miky_CZ
Tome: telefon na tebe sem mel napsany na papiru jak sem jel do polska bohuzel sem ho nekde zalozil, napis mi ho prosim do sz
jeste nevim jiste jestli nepojedem uz v patek do bratislavy akorat nam vybouchlo ubytovani u znamych tak to jeste zvazujem
takze pokud pojedem v sobotu rano, muzem se potkat v tech napajedlich, samozrejme tak, ze si zavolame a kdyby byl moc velky casovy rozdil tak na se potkame v grobe:-)
jeste nevim jiste jestli nepojedem uz v patek do bratislavy akorat nam vybouchlo ubytovani u znamych tak to jeste zvazujem
takze pokud pojedem v sobotu rano, muzem se potkat v tech napajedlich, samozrejme tak, ze si zavolame a kdyby byl moc velky casovy rozdil tak na se potkame v grobe:-)
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Miky_CZ
to je taky druha vec, je snih takze odpada polemizace o gumach, nechce se mi strachat ve snehu 250km na mtckach, leda ze bych je hodil do kufru a usporadali bysme soutez ve ctvericich o nejrychlejsi prezuti auta:-D
-
Ty gumy jsou naprosto jasné. A já bych tu případnou soutěž ještě zpestřil tím, že Kubrtos nám ukáže, jak se to dělá, když se zvedák nevleze pod auto. Už to má od neděle nacvičené. A vzhledem k tomu, jak dlouho mu to v neděli trvalo, tam mi bychom v mezidobí jeli jezdit a než bychom se vrátili, třeba už by to měl hotové. 

- Miky_CZ
tak zmena, ja to zkusim na zimacich, nekde to poradne zakopu a on to v tom zakopu prezuje at muzu vyjet:-D
- mikulec
To sceš ít pres Tlumačof?MadTom píše:Děkuji za překlad, pochopil jsem to i s té místní hatmatilky.Zatím plánuju odjezd od nás z Hluboček v sobotu kolem 7:00 ráno - bude to sice nářez, dostat ženu a prcka tak brzo do auta, ale ať si zvykají. Jestli se někde budeme sbírat po cestě - no proč ne, ale po zkušenostech z některých minulých akcí, nechci někde na někoho skoro hodinu čekat a nevědět, jestli když dojede, tak zastaví, nebo jenom profrčí kolem. Tady přece jenom to není 30km, takže ta cesta musí trošku odsýpat. Protože pokud přijedeme pozdě, tak nám tu husu sežerou.
![]()

http://motoride.sk/?S=autor%3Amikulec" onclick="window.open(this.href);return false; - môj koníček
-
Zase špatně, on tu gumu nejdřív zul z ráfku - to se ti ale taky může podařit. 

-
Ano přes Tlumačov, ale v sobotu brzo ráno, by to nemuselo být tak zlý. Ono druná možnost je po dálnici přes Bratislavu. Takže si doopravdy nepomůžu.
- mikulec
ináč číslo na mňa je +421 903 796413
a lesci vyjedete tak o 7:00 tak ňeco po devátej ste tu. F Seňici sú na jednej straňe od Hodoša OMV benzinka (tam sa stretávame na motorkách), lebo je vječí jak na výjazdze z mjesta Slovnaftka. Tak sa tam možeme stretnút. Ešče dohodnem Filipa...
a lesci vyjedete tak o 7:00 tak ňeco po devátej ste tu. F Seňici sú na jednej straňe od Hodoša OMV benzinka (tam sa stretávame na motorkách), lebo je vječí jak na výjazdze z mjesta Slovnaftka. Tak sa tam možeme stretnút. Ešče dohodnem Filipa...
Ahoj,
na Slovensko pojedeme už v pátek navštívit známé a rozhodli jsme se už z pátka na sobotu přespat v Grobu, je tu ještě někdo takový, kdo přijede už v pátek večer?
na Slovensko pojedeme už v pátek navštívit známé a rozhodli jsme se už z pátka na sobotu přespat v Grobu, je tu ještě někdo takový, kdo přijede už v pátek večer?
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Miky_CZ
Benjamin: je to mozne ale jeste nejsme rozhodnuti
Ok, tak se třeba uvidíme, koukám, že jsme na seznamu na stejném penzionu...Miky_CZ píše:Benjamin: je to mozne ale jeste nejsme rozhodnuti

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Kto z vas čo ide do Grobu pojde cez Brno ?- potrebujem tam vyzdvihnut 2 pneumatiky 265x75x16x.
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Ahoj, vyjíždíme už v pátek kolem 15 hodiny, přes Brno na Uh.Brod.patrik píše:Kto z vas čo ide do Grobu pojde cez Brno ?- potrebujem tam vyzdvihnut 2 pneumatiky 265x75x16x.
V sobotu ráno pak dorazíme mezi to 10 a 11 hod. Z
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Ahoj - ale do free sa 2 taketo pneu nezmestia - mam odskušane .moon13 píše:Ahoj, vyjíždíme už v pátek kolem 15 hodiny, přes Brno na Uh.Brod.patrik píše:Kto z vas čo ide do Grobu pojde cez Brno ?- potrebujem tam vyzdvihnut 2 pneumatiky 265x75x16x.
V sobotu ráno pak dorazíme mezi to 10 a 11 hod. Z
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk