Mám na střeše zahradupatrik píše: Ahoj - ale do free sa 2 taketo pneu nezmestia - mam odskušane

... ale jinak nevim, proc by se do F2 nevlezly dve pneumatiky?!

Moderátor: Miky_CZ
Mám na střeše zahradupatrik píše: Ahoj - ale do free sa 2 taketo pneu nezmestia - mam odskušane
No kdo asipatrik píše:Kto z vas čo ide do Grobu pojde cez Brno ?- potrebujem tam vyzdvihnut 2 pneumatiky 265x75x16x.
tak a mi tu f Senici máme 20 aš pjetadvacet západoňemeckých soudruhúRoloaded píše:Tak dnes nam pribudlo 10cm sneziku aj ked je to severovychodne od Grobu asi 180km myslim ze je rozhodnutena com budeme jazdit
pomaly uz aj my .. stale snezimikulec píše:tak a mi tu f Senici máme 20 aš pjetadvacet západoňemeckých soudruhúRoloaded píše:Tak dnes nam pribudlo 10cm sneziku aj ked je to severovychodne od Grobu asi 180km myslim ze je rozhodnutena com budeme jazdit
jaaaaaj dobre ze som lemra este neprezul... pockam teda az do piatka na definitivne stanovisko.patrik píše:NIč neni rozhodnute - preve ideme na prieskum s Dieselom . u nas je odmek
no já fčil zas za predajňú FedEXFilip píše:ja uz som vytahoval 2 auta z parkoviska a 3 x poziciaval lopatu
BMW forever
muselo by poriadne primrznut aby sme nenarobili moc skody v terene.
Ti co nebudeme chciet sposobit skodu budeme dodrziavat pokyny organizatora a budeme jazdit primerane k situacii...Filip píše: muselo by poriadne primrznut aby sme nenarobili moc skody v terene.
Nedisciplinovanost je zase ina kapitola. Ale 30 aut je dost na kazdu nespevnenu cestu.teslo píše:Ti co nebudeme chciet sposobit skodu budeme dodrziavat pokyny organizatora a budeme jazdit primerane k situacii...Filip píše: muselo by poriadne primrznut aby sme nenarobili moc skody v terene.
miso píše:kto bude v piatok v BA tak nech sa ozve mozeme skocit na pivko,ja som stale iba nahradnik lebo som sa neskoro prihlasil kvoli praci
stav je naplneny - Mišo je na zozname - vonku pada poladovica - bol som od 17 - do19tej jazdit druhu čast trate s Hafom a poviem vam že ak to nezamrzne tak to bude maso .PavelU píše:Mišo jestli nebude Patrik proti, tak ti přenechám své místo a skočím s Alčou k někomu do auta...
...PavelU píše:... a skočím s Alčou k někomu do auta...