A Patrikovi pochvala, bylo to super a pokud bude v létě znovu, tak bych akorát prosil bez mlhy.

Moderátor: Miky_CZ
Přesně v tom byl ten můj problém, malý rozjezd, malá rychlost... a ty tvoje ostatní manévry jsem vyřešil jedním čudlíkemMadTom píše:... nacouvat až k bilboardu a bez nejmenšího problému
visby píše:2diesel: co to mas za filter pripadne postproces na fotkach? vyzera to epicky;-)
podobne u mna, akurat som siel rovno zo zatacky (boli vyjazdene kolaje) a na malej dvojke. TC sa ani nezaplo...MadTom píše:Hm, nevím co tam někteří na to výjezdu dělali, ale malá 3, trochu plynu, zavřít mezinápravu, nacouvat až k bilboardu a bez nejmenšího problému. A měl jsem pocit, že ani TC moc neúřadovalo.
uz je mi to jasne, nieco mi to pripominalo ale nebolo to uplne HDRko. nuz, musim si zohnat masinu co foti do RAWu, moj mobil to nedava:-)diesel píše:sú to "pseudo HDR" fotky (väčšinou). Real HDR potrebuje 3 snímky s rôznymi clonami...čo pri dynamických scénach jaksi nejde.
Mám pocit že to mělo něco do činění s tou mezinápravou.MadTom píše:Hm, nevím co tam někteří na to výjezdu dělali, ale malá 3, trochu plynu, zavřít mezinápravu, nacouvat až k bilboardu a bez nejmenšího problému. A měl jsem pocit, že ani TC moc neúřadovalo. Chtěl jsem si to později jěště zkusit znovu, ale už na to nějak nevyšel čas.
A Patrikovi pochvala, bylo to super a pokud bude v létě znovu, tak bych akorát prosil bez mlhy.
Bez rozbehu, jednotka plny a na prvy kratKubrtos píše:Ale možná jsem fakt takový dřevo že jsem to nedal... S někým kdo se taky marně snažil jsem se na tohle téma bavil...
visby píše:ale mna viac rozladil moon, ked v tom naklone pred vyjazdom zabrzdil a ja som sa kvoli brzde asi 2m smykal bokom na paintballove ihrisko:-)
sak tiez si nemal moc kam ist. problem bol, ze som neratal s tym, ze sa tam bude 20minut stat:-)moon13 píše:no jo, asi by bylo lepší počkat, než úplně zmizím z dohledu. Nevím, jakou bych měl radost, kdybych se svým autem válel kotrmelce. Mít třeba tu diskošku, tak budu jezdit o něco odvážněji. Tak se dodatečně omlouvám. Naštěstí jsme si to řekli osobně
Išiel som asi desiaty v poradí na ten výjazd, priamo z tej zákruty rovno hore, malá dvojka, plný plyn. Raz som skoro už stál, potom som sa prehrabal cez ľad na štrk gumy smrdeli spáleninou, KUMHAteslo píše:Treba si uvedomit, ze na tomto podklade ma prvy uplne ine podmienky, ako dalsi za nim. A nejaky desiaty uz si moze len piskat. Uz to ma krasne vylestene od toho ako vsetci pred nim na tom kopci hrabu a smykaju sa. Tam pomoze naozaj iba rychlost. Vobec by som nebol rozladeny z toho, ze na umelom kopci som nieco nevybehol, ked uz to bol cisty lad.