Dily muzes koupit take u nas, viz. odkaz v podpisu/zapati me odpovedi a nebo u Honzy Tumy, ten je primo z Melnika. Projdi si vlakno "nabidka sluzeb a dilu" zde na foru, a muzes si vybrat dle libosti a tak, co ti bude vyhovovat.
Moderátor: Miky_CZ
Dily muzes koupit take u nas, viz. odkaz v podpisu/zapati me odpovedi a nebo u Honzy Tumy, ten je primo z Melnika. Projdi si vlakno "nabidka sluzeb a dilu" zde na foru, a muzes si vybrat dle libosti a tak, co ti bude vyhovovat.[/quote]MOPADŽI píše:Aha děkuji
To je normálníLucaBrasi píše: Při zapnutém klíčku něco velice hlasitě vrčí v motorovém prostoru – čerpadlo paliva ???
Co čerpadloLucaBrasi píše:Tak to je docela vostrý čerpadlo, jestli je to normální
ja teda cerpadlo neslysim, ale po nastartovani bych radsi neslysel, bo ty zvuky sou nekdy hlavne po ranu hruzostrasneRudaK píše:Co čerpadloLucaBrasi píše:Tak to je docela vostrý čerpadlo, jestli je to normální300TDI je celá vostrá
to ti řekne devět z deseti Land Roveristů
To je dost,že tě to napadloPavelU píše:Já si tu 300tdi budu muset koupit, ani nevím o co všechno přicházím...
Miki to čerpadlo nemůžeš slyšet,bo máš manuál ( s tím fofrklackemMiky_CZ píše: ja teda cerpadlo neslysim, ale po nastartovani bych radsi neslysel, bo ty zvuky sou nekdy hlavne po ranu hruzostrasne
LucaBrasi píše:A já si myslel že je to lepší volba než TD5 v DII
ten s abs je delsi, aby vstupoval do filtrboxu zepredu, jinak kdybys odstranil to abs tak ti asi muzu jeste sehnat snorchel jaky mam ja, akorat si musis dokoupit hadici a jedno odpadni kolinkoLucaBrasi píše:Ahoj, tak jsem tu s další prosbou.
Můžete mi někdo doporučit nějaké zvýšené sání na Discovery I 300Tdi
Koukal jsem že jsou verze pro ABS a bez ABS, je to kvůli místu v motorovém prostoru ?
Zvažuji vyřazení ABS, a sání bych si chtěl nechat namontovat při servise kdy se možná bude vyřazovat i to ABS, tak abych nekoupil něco špatně.
Jinak myslíte že je to dobrý nápad s tím ABS ?
Chci to, protože mi to ABS vlastně vůbec nefunguje - na sněhu nic moc a v bahně vůbec.....navíc jsem měl problém s tím bržděním, kdy mi ztvrdnul ten pedál a málem si rozbil hubu