su free zrkadla sklopne ?
Moderátor: Safraporte
su free zrkadla sklopne ?
Teraz mi volal svokor, ma Free rv99 a nevie sklopit spetne zrkadla ..... zakerna otazka znela ci sa vobec daju sklopit ???
Daju ?
Daju ?
Re: su free zrkadla sklopne ?
Daju, ale iba raz 

Freelander 2.0 Di, 2" lift a 30" Yokohama Geolandar A/T-S
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to řešil bohužel kolega má pravdu ,jdou ale jenom jednou 

kua, kua .... to som ani netusil ....
neviet anhodu ci existuje moznost vymeny celych spetakov za ine, sklopne, napriklad z novsich modelov ... ci inych vybav ?
neviet anhodu ci existuje moznost vymeny celych spetakov za ine, sklopne, napriklad z novsich modelov ... ci inych vybav ?
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Ano to je možné.keso píše:kua, kua .... to som ani netusil ....
Na r.v. 99 je standardně sklopné jen zrzátko řidiče u spolujezdce je napevno ( to je přežitek z pravostraných aut ).
Dají se koupit zrcátka z novějších modelů která tam pasují a jsou sklopná.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Ozaj,ked sa nedaju sklopit,preziju umyvarku? Vzdy som na inom aute musel sklopit zrkadla,teda aspon doporucenie tam je napisane,ze treba sklopit zrkadla a odmontovat antenu.Ci dojde k poskodeniu......skusal to niekto?
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné ale drahé
jednou tady byli na prodej ale ta cena
Vím, že pro prodejce je to normální když srovnám kolik stojí nové, ale v té době jsem si je nemohl dovolit i když mám strach, pokaždé když vjedu do micí linky.

-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Mám 9/2000 a sklopná jsou obě - jde to docela lehce.
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Free do roku 2000 je sklopný nemají. Myčku většinou přežijou, ale sem tam mají snahu vyskočit.
Od 2000 jsou sklopný a to i motorově při zamčení auta nebo nastavovacím ovladačem (ve střední poloze cvaknout nahoru).
Na těch starších autech se dají jednoduše prohodit za novější, ale to motorový sklápění to neumí (i když by to asi šlo rochodit, je tam nezapojenej drát navíc).
Od 2000 jsou sklopný a to i motorově při zamčení auta nebo nastavovacím ovladačem (ve střední poloze cvaknout nahoru).
Na těch starších autech se dají jednoduše prohodit za novější, ale to motorový sklápění to neumí (i když by to asi šlo rochodit, je tam nezapojenej drát navíc).

Takže rada: Treba ich občas z kažed strany poopierať v lese o stromy aby sa rozhýbali a nezatuhli

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Ale to neni u vsech, zalezi asi na vybave. Ja mam 2004 a sklopit muzu jenom rucne.Maxsel píše:...Od 2000 jsou sklopný a to i motorově při zamčení auta nebo nastavovacím ovladačem (ve střední poloze cvaknout nahoru).....
Free Td4 2004 HSE automat
- Distruptor
- auto: Freelander, D4?
Mozes dat presnejsi postup ako sa daju sklopit pri zamknuti auta a specifikovat "nastavovacím ovladačem (ve střední poloze cvaknout nahoru)" Ja mam 2005 a sklopit ich viem iba ovladacom naklonu zrkadiel (stlacim ho smerom dole) ale dialkovym ovladacom to nijako neviem.
Land Rover FREELANDER Td4, HSE, 5dv, 2005, automat
Spetne zrkadla su dost volne..hybu sa aj pri slabom dotyku..da sa to nejako dotiahnut aby sedeli pevnejsie v klboch?
Vypadá to,že se Angláni jako vždy zbláznili a montují co dúm dal.V tom případě se nikdy nedopátraš pravdy,káždý to má jinak.Já mám r.99 a jsou sklopné obě,