Disco3 HSE
Moderátor: stan
- hokulia
- auto: RR S'charged, 2x110
Disco3 HSE
Prodavam svoji Disco 3 TDV6 HSE , 2005, najeto 185tkm, automat, svetla kuze, 7 sedadel, zelena metaliza, nebourane, v terenu nejete. Tazne 3500kg. Jsem druhy majitel a najel jsem s ni vic nez 90tis - bez problemu. Pravidelny servis mi delal Pesl ve ValMezu, predtim autorizovany servis LR. Vsechny doporucene ukony byly vzdy provedeny vcetne – v posledni dobe- rozv. remenu, vymeny kapaliny v prevodovce, nove celni sklo, nova baterie.
Nemusim jiste popisovat standard HSE, jen chci podotknout, ze z nejakeho duvodu nema navigaci. Naopak navic ma: telefon, rozsirovaci podlozky kol ( mozno namontovat i RR kola), upraveny vyfuk ( bez nadsazky, zni jako 8valec), zadni svitilny LR 4 ( muzu ale dodat s puvodnimi svitilnami). Je na zimnich 18” kolech, na prani muzu prodat na letnich 19” kolech.
Auto je nebourane, ve vyborne kondici a jsou mi znamy nasledujici nedostatky:
Nefunguji ( nektere) parkovaci sensory, je praskle sklo na L zrcatku, na LP prednich dverich je drobny skrabanec ( parkoviste), na sedadle spolujezdce je trhlinka ( uz dva roky stejne velka – cca 0,5cm).
Duvod prodeje - Uvazuju o D4 nebo spis o zanovni ( 2008-) D3, protoze abych pravdu rekl, D3 je super auto!
Cena 435,000 Kc
Dalsi fotky dodam bude-li zajem...
Nemusim jiste popisovat standard HSE, jen chci podotknout, ze z nejakeho duvodu nema navigaci. Naopak navic ma: telefon, rozsirovaci podlozky kol ( mozno namontovat i RR kola), upraveny vyfuk ( bez nadsazky, zni jako 8valec), zadni svitilny LR 4 ( muzu ale dodat s puvodnimi svitilnami). Je na zimnich 18” kolech, na prani muzu prodat na letnich 19” kolech.
Auto je nebourane, ve vyborne kondici a jsou mi znamy nasledujici nedostatky:
Nefunguji ( nektere) parkovaci sensory, je praskle sklo na L zrcatku, na LP prednich dverich je drobny skrabanec ( parkoviste), na sedadle spolujezdce je trhlinka ( uz dva roky stejne velka – cca 0,5cm).
Duvod prodeje - Uvazuju o D4 nebo spis o zanovni ( 2008-) D3, protoze abych pravdu rekl, D3 je super auto!
Cena 435,000 Kc
Dalsi fotky dodam bude-li zajem...
- Přílohy
-
- DSCN0131.JPG
- (248.07 KiB) Staženo 2539 x
-
- DSCN0121.JPG
- (237.97 KiB) Staženo 2539 x
-
- DSCN0122.JPG
- (237.09 KiB) Staženo 2539 x
-
- DSCN0123.JPG
- (204.51 KiB) Staženo 2539 x
-
- DSCN0126.JPG
- (231.02 KiB) Staženo 2539 x
Všechno je jinak.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Disco3 HSE
Voňavka - že není jetá v terénu,je vidět na foto

Navigace je volitelná výbava ( jak třeba HF nebo natáčecí světlomety ,uzávěrka zadního diffu...atp. ) - nespadá do standartní výbavy .hokulia píše:Nemusim jiste popisovat standard HSE, jen chci podotknout, ze z nejakeho duvodu nema navigaci.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- hokulia
Ani tuk..
D3kari, co myslite? chci moc? nebo nejsou kupci? nebo nejakej jinej problem?
Diky za nazor(y).

Diky za nazor(y).
Všechno je jinak.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Když někdo bude chtít levnější auto tak prodám tu svojí a doplatím a vezmu si tvojí. Ta barva je NÁDHERNÁ!!!!!!!!hokulia píše:Ani tuk..![]()
Diky za nazor(y).
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- hokulia
To me tesi. Ta barva je nejen pekna, ale taky dost " vzacna". Potkavam obcas podobnou, ale tu moji jsem zatim videl jen jedenkrat. navic, interier je taky vyladeny do vhodneho zeleneho odstinu.
Všechno je jinak.
Ta barva je vazne perfektni, tu stejnou ma i PavelK a musim rict, ze se ani moc nespini, neni na tom moc videt spina.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Se vrátím z Anglie a koukám že prodáváš Diskárnu. Co tě zase drží. Ty jí celou vyladíš uděláš servis a pak se rozhodneš že si koupíš jinou. No úplně tomu nerozumím, ale tvoje věc.
Myslím, že ten kdo tu tvojí koupí určitě neprohloupí. I cena je podle mě spíš na spodní hranici za HSE. A ještě navíc se do ní nemusí vrazit ani korunu.
Ještě přihoď nějakou fotku to interiéru, to určitě taky naláká. Ten je taky fakt pěknej.
No jo no, holt už se s ní asi nikam nesvezem no.
K
Myslím, že ten kdo tu tvojí koupí určitě neprohloupí. I cena je podle mě spíš na spodní hranici za HSE. A ještě navíc se do ní nemusí vrazit ani korunu.

Ještě přihoď nějakou fotku to interiéru, to určitě taky naláká. Ten je taky fakt pěknej.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom divného? Takovejch (debilů) je tady dost, co to naladí a prodajSláma Karel píše:Se vrátím z Anglie a koukám že prodáváš Diskárnu. Co tě zase drží. Ty jí celou vyladíš uděláš servis a pak se rozhodneš že si koupíš jinou. No úplně tomu nerozumím, ale tvoje věc.
Myslím, že ten kdo tu tvojí koupí určitě neprohloupí. I cena je podle mě spíš na spodní hranici za HSE. A ještě navíc se do ní nemusí vrazit ani korunu.![]()
K

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ahoj, mne zase nejvic poskoci srdicko, kdyz potkam toho tvyho defa s korbickou, jojo, to se pozna vytribeny vkus i v tak uzkem segmentu jako je LR, preji dobry prodej a dalsi stastny nakup...
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jenže je naladit a naladit.Luboš M. píše: Co je na tom divného? Takovejch (debilů) je tady dost, co to naladí a prodaj![]()
![]()

Tohle auto je fakt servisovaný a udržovaný jak má být. A naladěný je jenom doplňkama a to né kvůli prodeji.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- hokulia
Prikladam jeste nejake fotky interieru.... snad nekdo zavola
...
Diskoska stoji umyta v garazi a ceka na svatbu. Ja provizorne jezdim v Mercedesu C 270 CDI. Je to sice raketa, ale v porovnani s Disco si pripadam jak v motokare.

Diskoska stoji umyta v garazi a ceka na svatbu. Ja provizorne jezdim v Mercedesu C 270 CDI. Je to sice raketa, ale v porovnani s Disco si pripadam jak v motokare.
- Přílohy
-
- DSCN0138.JPG
- (225.17 KiB) Staženo 1529 x
-
- DSCN0132.JPG
- (206.9 KiB) Staženo 1529 x
-
- DSCN0135.JPG
- (207.77 KiB) Staženo 1529 x
Všechno je jinak.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...jestli to dopadne ,mozna ti budem s kamosem volat
.Mas krasny auto,mit penize,vezmu ho sam.
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Měl bych několik otázek:
má přípravu na střešní nosiče?
za kolik jsou ty letní pneu?
je možné ho vidět?
moje číslo je 724047965
díky,
Marián
má přípravu na střešní nosiče?
za kolik jsou ty letní pneu?
je možné ho vidět?
moje číslo je 724047965
díky,
Marián
- hokulia
co se tyce pripravy, ma pod listami mista se zavitem pro uchyceni. Mam pricniky, ktere tam jsou namontovat.
Pokud by auto bylo se dvema sadami kol ( 18 zimni- tak 70% vzorku, 19letni asi tak 25%) , chtel bych o 14tis vic.
Videt mozno po domluve. mas li zajem, poslu Ti v sz telefonni cislo.
Diky za zajem.
Ales
Pokud by auto bylo se dvema sadami kol ( 18 zimni- tak 70% vzorku, 19letni asi tak 25%) , chtel bych o 14tis vic.
Videt mozno po domluve. mas li zajem, poslu Ti v sz telefonni cislo.
Diky za zajem.
Ales
Všechno je jinak.
- houska
- tel.: 774142152
- auto: Discovery TD5
Měl bych zájem o disco, ale radši bych zavolal.
Prosím o číslo pokud je teda ještě k mání. Díky Petr
Prosím o číslo pokud je teda ještě k mání. Díky Petr