ABS
Moderátor: Acon
- mirek 1804
- auto: RR P38, Jeep Willys
ABS
Dobrý den, nevíte někdo co to znamená když při šlápnutí na brzdu problikne kontrolka ABS a občas i kolečko s červeným vykřičníkem? Kapaliny je dost a auto brzdí normálně.....Dík Mirek jo je to na RR P38 1996
P38/RR P38 rozdíl? žádný obojí jde použit jako zbraň.......
- mirek 1804
Re: ABS
jo a ještě jeden problém auto dlouho stálo cca půl roku, momentálně na volnoběh se trochu škube dal jsem do nafty čistící přísadu tak jezdím a občas se to zlepší a občas zhorší....asi mě nemine nechat vyčistit vstřiky......ale to není to co bych se rád zeptal, máte někdo zkušenost s tím že je do obvodu čidla teploty vložena jakási černá krabička do které vedou tři dráty a je napájena od cívky na vstř. čerpadle? Údajně to simuluje že je auto ohřáté kvůli startování.....ale nějak mi to uniká.....pochopil bych kdyby to simulovalo že je studené potom by čerpadlo přidávalo naftu a mohlo by to lépe startovat....ale na displeji to píše, už při startu studeného motoru že je hlava přehřátá...prý se to montovalo jako pomoc při startování......M
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
na ty brzdy diagnostiku, a pokud uz tam je TC tak urcite.
skubani na volnobeh nejcasteji dela spatny dvouhmotnostni setrvacnik. 2,5DSE na to trpi hodne.
cerna krabicka prodluzuje (resp. zapne ho) zhaveni pri ohratem motoru, ale ze je hlava prehrata to by psat nemelo ba naopak ze je ji moc zima

skubani na volnobeh nejcasteji dela spatny dvouhmotnostni setrvacnik. 2,5DSE na to trpi hodne.
cerna krabicka prodluzuje (resp. zapne ho) zhaveni pri ohratem motoru, ale ze je hlava prehrata to by psat nemelo ba naopak ze je ji moc zima

- mirek 1804
Dík za odpovědi. Docela jsem se těšil až se povozím a nějak mě to začíná otravovat......dnes se zase stalo že dálkové ovládání neotevřelo dveře......baterie je v pořádku......otevřel jsem ho klíčem, stále blikal immobilizer dal jsem klíč do zámku a zhasnul a šel nastartovat potom začalo fungovat i otvírání......ještě chvíli a bude na prodej.....