Takovej fofr jsem ani nečekal. Díky moc kluci!!

. Jen bych chtěl Jakube přeložit do češtiny následující položky. Nerad bych nějakou blamáž, když to nepochopím ani já a blbě jim to vysvětlím.
1. heater-černá nechci říct kladíková barva,spíš povrch "koženka" (to nevím co je, jasný že něco od topení (asi topidlo pod nohama?)).
2. držák tyče řízení-žárový zinek (prosím foto, je to ta objímka tyče řízení co je přímo na palubce? (viz foto se šipkou)
3. záslepka volantu okolo tlačítka klaksonu-černá jako heater,tlačítko je z černého plastu (ten střed volantu jsem nechal zinkovat, bylo to tak už z němec...sice zašlý, asi teda chyba...dělalo se to až v jiném ročníku? Že bych to tak nechal...nebo stříknul do černé...?)
Zbytek jsem možná pochopil, jenom bych tedy Ivane s velkými díky využil i tvé nabídky na pomoc.... že by jsi mi poslal, nejlépe na mail
cyrilmoto@seznam.cz veliké fotky interiéru, ale i motorového prostoru, abych to mohl vytisknout a zanést přímo do dílny. To bude pro laika nejpochopitelnější. Jinak nebojte, já do své S1 motor z Diskošky rvát nebudu. Nejsem přeci angličan...

Ještě jednou moc díky a budu se těšit na fotky a případný dovysvětlení. Dnes jedu pro další várku barvy a tužidel na opravu dolíků, který se v karoserii vylouply až po kompletním nastříkání...něco stejně nezachráníme, ale na druhou stranu, auto budu mít i k ježdění, takže se stejně časem nevyhnu nějakýmu tomu šrámu.cyril