Kawa12 píše:Kdo dneska vezl za Disko II přes Kralupy na vleku GS??Že by libovka??
Já to nebyl.GS jsem minulý týden prodal.

Moderátor: Miky_CZ
Kawa12 píše:Kdo dneska vezl za Disko II přes Kralupy na vleku GS??Že by libovka??
Jo a kdyz neni ve tme videt, tak blikamMichal M. píše:Začíná sezona, dost bylo vysedávání v kanceláři. Hurá do terenu. Kafo budu mít akorát s sebou v termosce, ale díky za pozvání
Ja jsem te taky poznal tak na 10 metru daleko podle cernej boudickyMichal M. píše:Jsem si tě všiml pozdě, ale v zrcátku jsem podle zadních světel poznal DII
bobf píše:o.k. byl jsem to já, taky zdravím. Opět servis. Tak si myslím. že vlastním nejdražší LR na jeden den provozu v rámci RVHP. A to nepočítám terén.
V U.H. jsem vyfotil toto Disco, jsi zde???
To je škoda, já taky právě neměl komu zamávat (jel jsem rovněž D2 Face, akorát světle zelenou)... aspoň o tobě vím... a jsem rád, že je někdo takový poblížJiřinaVFR píše:Sakra chlapi (McPet a Bobf), proč jste si nepřivstali. Já jsem tam jel o hodinu dříve a tak jsem chtěl mávat, ale neměl jsem komu.
Já mávám na všechny LR a málokdo odpoví. V poslední době to byla jen tmavě zelená DII ve Zlíně, a myslím, že jsem ji viděl zaparkovanou ve středu 23.2.u pošty na svazích. Je to někdo z fóra?