Luboš M. píše:Tome, to je ten EX super dědek co jsi na něj koukal![]()
....mám pro tebe novinu, je zase blíž tvému baráku![]()
Kryten napoví.....
Já vím, poznal jsem ho.

Tom
Moderátor: Miky_CZ
Luboš M. píše:Tome, to je ten EX super dědek co jsi na něj koukal![]()
....mám pro tebe novinu, je zase blíž tvému baráku![]()
Kryten napoví.....
Pochlubím, nafotím, dám do jiného vlákna:-)kryten píše:Jo a Luboš by se měl taky pochlubit![]()
k.
kryten píše:Tome nezoufej,nic není ztraceno...![]()
Myslím že bys měl zajet na kafe,je tady toho přece víc,co tě zajímá...![]()
k.
Budu na to kafe muset.kryten píše:Já mám místa v suchu dost,když budu mít jistotu,že to chceš,můžu Ti to tady schovat než budeš mít hotovou vitrínu na angličáky![]()
k.
Děkuji za pochvaluRosi píše:Díky Lubošovi za krásný a festovní kryty předních světel na defíka![]()
Musím říct, že vzhledem k tomu, že mám srovnání s "gb solution", tak tady se určitě vyplatí podpořit výrobce z české kotliny![]()
Oceňuju maličkost v podobě "luxusního" montážní materiálu a to Ruda: "Ty nýtovací matice fakt mají něco do sebe!".
To božial ešte nemám a momentálne riešim ako to sem vôbec dostať. Ak pre to totiž pôjdem osobne, tak to mám +180-200e nafta + dialničná známka... a to by sa mi tá záhradka fest predražila. Takže momentálne hľadám lacnú dopravu. No myslím, že aj pre Luboša bude každopádne užitočné ak sa nám podarí zistiť ako od neho dopravovať veci na SK.hrabe píše:Tady to neututláš a jak ji máš doma hoď sem fotku.
Acon ta bude parádní!Acon píše:hlavne to na aute vyzerá o hodne lepšie ako na podlaheHneď mám lepší pocit. Možno aj tým, že sa zdvihla tí predná podlaha, tak nie je ten výškový rozdiel tak veľký. Je to zatial OK.