Moderátor: stan
me pripada ze to sklo je u spolujezdce praskleKubrtos píše:Vyhřívaný přední sklo? Mám tam ďubanec a nejde vyhřívání...
A přežilo ti levý nadkolí (vnitřek blatníku) ???
Sedačky jsem použil do svého karasavce,ale mám interiér k prodeji v šedé látce a mříž do zavazadlového prostoru.majkro píše:Mne by mozna zajimaly ty sedacky s operkama, pripadne jen operky, byla by fotka?
Přední vyhřívané sklo je prasklé,podběh omrknu.Kubrtos píše:Vyhřívaný přední sklo? Mám tam ďubanec a nejde vyhřívání...
A přežilo ti levý nadkolí (vnitřek blatníku) ???
Mříž beru!!!!Pavlis píše:Sedačky jsem použil do svého karasavce,ale mám interiér k prodeji v šedé látce a mříž do zavazadlového prostoru.majkro píše:Mne by mozna zajimaly ty sedacky s operkama, pripadne jen operky, byla by fotka?
Volant mám,ale bez levého tlačítkaMadTom píše:Volant, nebo aspoň levé tlačítko klaksonu?
Zabaleno,zítra pošlutomm1 píše:za kolik by jsi chtěl za pojistkovou skřín v motoru? není nijak poničená?
Takže ode mne mříž nebereš, že jsem do teď čekal, jak jsme se domluvili až nebude po vánocích a budou "love"ketel píše:Mříž beru!!!!
Mriz by se hodila i me jaka je cena?[/quote]Murka píše:Takže ode mne mříž nebereš, že jsem do teď čekal, jak jsme se domluvili až nebude po vánocích a budou "love"ketel píše:Mříž beru!!!!kdepak, sliby chyby, to je poaučení.Honza