tak už se moje rodina opravdu do auta nevejde a musím prodat mého lanďáka. Najeto 175tkm. Nikdy nebouraný. Kupoval jsem ho na firmu(N1 a mříž jsem nikdy nepoužil ale mám jí) když měl najeto 67tkm a byl ještě v záruce. Jezdila s ním převážně moje žena s dětmi. Foto určitě přidám, teď napíši jen pár info. Tmavě modrá metalíza, 5 dveří, světlý interiér látka, v kufru chybí stahovací roleta, terou sice mám ale je poničená. Výbava je asi jako u většiny: 2x airbag, el. vyhřívané zrcátka, okna v elektrice, klima, tažné zařízení, hagusy + nosič Thule..... Auto jede bez problému, z motoru nic neteče, spotřeba nafty kolem 8lt. Servisované u AMT(garanční servis) pak Auto Jase Nová Paka(výměna filtru odvětrání motoru), Max 4x4 člen fóra(nový spolkový válec + nové uložení kardanu) a v poslední době British Motors(nové ložisko levého zadního kola, nové hydraulické ložisko spojky + nová spojková sada, nové palivové čerpadlo + vyčištění palivové soustavy a na víc si nevzpomenu ale z faktur za opravu se to dá vyčíst). Drhne stahování levého zadního okna. Trochu promáčklé levé přední dveře a práh. Auto má nové zimáky 205/75/15 kupované loni v listopadu. Mám k tomu i 3 měsíce jeté letní pneu BF goodrich 205/75/15. V zimě startuje bez problému. Z výfuku nejdou žádný oblaky čenýho ani šedýho kouře. Cena k jednání 230000Kč už neplatí. Sleva na 215000Kč a možná se dám ještě ukecat.

Díky Dan