Moderátor: Miky_CZ
Já určitě nepowl píše:Kdo dal to acko?Land Jirka, Eliott, PavelU, Mopadzi,
, Kryten?
Jo to znam, skryva se to v moznosti D)Tim píše:Ještě tam chybí kolonka SNAŽÍM SI VŠE UDĚLAT SÁM, ALE ZMRVÍM TO A PAK AŤ SE STARAJÍ V SERVISU. To bych dal já![]()
Jo tomu rozumim, ale co jsem se prestehoval do panelaku je to zly. Napriklad sem si chtel vymenit svislaky. Udelal jsem si cas, objednal dily. Vlezu pod auto a koukam ze je tam torx, kterej nemam. Shanim jiny auto a jedu do OBI pro torx. Jedu zpatky, zkousim to a je to zarezly jako prase. Mlatim do toho, kapu brzdovku, stejne torx rupnul v pulce. Takze ke kamosovi pujcit si svarecku ze navarim matku a zkusim to povolit. Ten neni doma, sobota pomalu v pr**li, ja mokrej pze se mne disko nevejde do garaze a neudelal jsem nic. To samy kdyz sem menil olej v pridavce a vypustak sel ven i se zavitemvisby píše:Dcko, vsetko sa snazim sam (tieto skusenosti clovek najde ked sa nieco pokazi na ceste) ale napriklad hlavu som si dal robit v servise
jo tak k tomu se taky přiklánímTim píše:Ještě tam chybí kolonka SNAŽÍM SI VŠE UDĚLAT SÁM, ALE ZMRVÍM TO A PAK AŤ SE STARAJÍ V SERVISU. To bych dal já![]()
Miky sakra...ty budeš šikovnej...tebe musím zlomit na to Rumunsko...už začni zkoumat Td5ku, ať mě má kdo zachránitMiky_CZ píše:ja se teda musim priznat ze vetsinu oprav jsem odkoukal v servise (taky mu timto moc dekuji) zasveceni vi kam jezdim no a zjistil jsem ze to vlastne neni vubec slozite a snazim se skoro vsechno si udelat sam, jenomze nekdy na to nestaci naradi nebo musi byt zvedak a stejne porad jednou za cas jezdim do servisu at to poradne zkontroluji, protoze nemam moznost zvednout auto a poradne vsechno vyzkouset
neboj usilovne nad tim premyslim a vymyslim jak to vsechno bude:-)Benjamin píše:Miky sakra...ty budeš šikovnej...tebe musím zlomit na to Rumunsko...už začni zkoumat Td5ku, ať mě má kdo zachránitMiky_CZ píše:ja se teda musim priznat ze vetsinu oprav jsem odkoukal v servise (taky mu timto moc dekuji) zasveceni vi kam jezdim no a zjistil jsem ze to vlastne neni vubec slozite a snazim se skoro vsechno si udelat sam, jenomze nekdy na to nestaci naradi nebo musi byt zvedak a stejne porad jednou za cas jezdim do servisu at to poradne zkontroluji, protoze nemam moznost zvednout auto a poradne vsechno vyzkouset
To je ještě ta lepší verze. Ja ho vždycky chci povolit tak strašně moc až mu strhnu hlavu a je vymalovánozdenek666 píše:Já většinou pohořím na tom , že nějakej šroub nemůžu vyšroubovat, jak je zarezlej.Asi jako powl.