DII kompresor a měchy
Moderátor: stan
DII kompresor a měchy
nabízím na prodej použitý kompresor a 2 měchy - vše funkční. Cena dohodou nebo vyměním za něco zajímavého...
opravy notebooků rychle a profesionálně na komponentové úrovni
Re: DII kompresor a měchy
ako dlho boli tie mechy na aute a aku mas prestavu o cene ?
keso píše:ako dlho boli tie mechy na aute a aku mas prestavu o cene ?
Naposledy upravil(a) porki dne 08 úno 2011 23:28, celkem upraveno 1 x.
1000 Kč za oba měchy, oba funkční, neutíkají. kompresor nevím za kolik se nechá prodat... je mi to k ničemu...
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tedy druhej v řadě? Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
myslím, že jsi prvníMiloš II píše:Tak jsem tedy druhej v řadě? Miloš II
keso se už neozval
Idem radsej do novych, takze dik za ponuku 

Je tvoj inzerat este aktualny??? Ak ano tak mam zaujem. Napis prosim cenu. Dakujem
ahoj,
ako dlho teda boli tie mechy na aute?
jeden by sa mi zisiel...
ako dlho teda boli tie mechy na aute?
jeden by sa mi zisiel...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
písal som Ti sms, že idem do Brna, keď som tam bol, volal som Ti... Chcel som zobrať tie mechy ako sme sa volakedy dohodli. Trochu som zabudol na to, že sme sa dohodli na úhrade vopred na Tvoj účet... Za to sa ospravedlňujem a samozrejme akceptujem aktuálnejšieho záujemcu.
Pre neznalých problému. Dohodol som sa s Porkim že mechy beriem na dobierku hneď ako založil toto vlákno. On na to trochu pozabudol, neskôr sme sa dohodli, že mu to uhradím na účet aby sa nepredražila dobierka no bolo treba zistiť IBAN a SWIFT a keď to Porki zistil, zasa som na to nejako zabudol ja. Takže som prepásol termín. Takže ak by sa mechy nepredali, bral by som ich ako "záchranný čln" a zapisujem sa do poradia.
Pre neznalých problému. Dohodol som sa s Porkim že mechy beriem na dobierku hneď ako založil toto vlákno. On na to trochu pozabudol, neskôr sme sa dohodli, že mu to uhradím na účet aby sa nepredražila dobierka no bolo treba zistiť IBAN a SWIFT a keď to Porki zistil, zasa som na to nejako zabudol ja. Takže som prepásol termín. Takže ak by sa mechy nepredali, bral by som ich ako "záchranný čln" a zapisujem sa do poradia.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
mne by stačil iba jedenAcon píše: Takže ak by sa mechy nepredali, bral by som ich ako "záchranný čln" a zapisujem sa do poradia.

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
máš to blízko, zober oba, zastavím sa pre 2. Chcem ho mať v aute ak by náhodou...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.