Protože tolik prostě Řezníkovi za takovou blbost nedám!!!! A za prachy který ušetřím pojedu na dovolenou....nebo si koupím nový gumy na XKR!!!!RudaK píše:Proč bys vymýšlel vymyšlenécyril píše:Radši se snaž vymyslet neco aby to jelo ve zdviženým režimu i rychlejc než 45km/h. To bych bral...vem tu od Matzkera - stojí to pár žbambrlíků ....
( cca 1650 éček
)
Má tu už někdo Disco 4?
Moderátor: Miky_CZ
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Má tu už někdo Disco 4?
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vždyť už tu proběhla ta druná verze - tuším od nějakých australanů - musel bych to pohledat, a ta je za takový peníze (teda do D3 - i s originál konektorama), že to nemá cenu znovu vymýšlet.
A IDS je originál diagnostika pro nový auta - jak u Forda tak u LR, akorát v originále to chce nějakej originál adaptér (máme vlastní), hardwarovej klíč a online připojení k autorizačnímu serveru (to už nepotřebujeme). Zatím teda na Forda, ale LR vypadá taky nadějně. Na D2 mi bohatě stačí Nanocom, tam není co vymýšlet.
A IDS je originál diagnostika pro nový auta - jak u Forda tak u LR, akorát v originále to chce nějakej originál adaptér (máme vlastní), hardwarovej klíč a online připojení k autorizačnímu serveru (to už nepotřebujeme). Zatím teda na Forda, ale LR vypadá taky nadějně. Na D2 mi bohatě stačí Nanocom, tam není co vymýšlet.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak to znáš akorát ty TomeMadTom píše:Vždyť už tu proběhla ta druhá verze - tuším od nějakých australanů - musel bych to pohledat, a ta je za takový peníze (teda do D3 - i s originál konektorama), že to nemá cenu znovu vymýšlet.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vám to každej musí dát až pod nos, tady to máte a čtěte. Podle mě to fungovat bude.
http://www.llams.com.au/?p=11.
http://www.llams.com.au/?p=11.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Na auto cz zveřejnili tento týden výsledky spokojenosti zákazníků dle agentury JD Power a zkuste hádat která značka se umístila na jednom z posledních míst? No jasně, i amíci zřejmě kupují LR z lásky a nikoliv z racionality. Za sebe musím ale říct, že jsem v hledáčku ještě ale nenašel pro mě praktičtější auto než Disco 4cyril píše:je fakt, že Land Rover musí člověk milovat. Žádnej racionální důvod k jeho pořízení totiž neexistuje...![]()
![]()
Tak panove v pondeli jsem 3 tydny bez auta ... Kdyz jsem rekl prodejci, at to auto odkoupi zpet (samozrejme se snizenim ceny o amortizaci), tak najednou majitel nema 2 tydny cas se k tomu dostat ... Pochopil jsem tedy presne, chceme prodat, tak ti volame 3x denne, chces pomoc, zkus zavolat az fakt budeme po obede, nebude nam mdlo a podobne.
No jsem zvedavy, kazdopadne auto jde do sveta, kdyby mel nekdo zajem, dejte vedet
No jsem zvedavy, kazdopadne auto jde do sveta, kdyby mel nekdo zajem, dejte vedet
- Tomas K (tkala)
Jen pro zajímavost, kde to je?bobec píše:Tak panove v pondeli jsem 3 tydny bez auta ... Kdyz jsem rekl prodejci, at to auto odkoupi zpet (samozrejme se snizenim ceny o amortizaci), tak najednou majitel nema 2 tydny cas se k tomu dostat ... Pochopil jsem tedy presne, chceme prodat, tak ti volame 3x denne, chces pomoc, zkus zavolat az fakt budeme po obede, nebude nam mdlo a podobne.
Díky
Tom
- RudaK
Já bych jich našel,jen na ně mítGeorge 1 píše: Za sebe musím ale říct, že jsem v hledáčku ještě ale nenašel pro mě praktičtější auto než Disco 4
Dneska sem opět četl článek, že nějaká anglická společnost zveřejnila 100 nejspolehlivějších aut nabritských ostrovech. Bohužel discoška mezi nima není, ale co mě překvapilo, že například X5 nebo Tuareg se umístili hluboce za Discovery, takže by na tom neměla být zas tak špatně, tak si to Bobeci ještě rozmysli s tím prodejem 
- RudaK
To je snad jasný..George 1 píše: X5 nebo Tuareg se umístili hluboce za Discovery
- cyril
Tak šup sem s informací, na koho si máme dát pozor!!Tomas K (tkala) píše:Jen pro zajímavost, kde to je?bobec píše:Tak panove v pondeli jsem 3 tydny bez auta ... Kdyz jsem rekl prodejci, at to auto odkoupi zpet (samozrejme se snizenim ceny o amortizaci), tak najednou majitel nema 2 tydny cas se k tomu dostat ... Pochopil jsem tedy presne, chceme prodat, tak ti volame 3x denne, chces pomoc, zkus zavolat az fakt budeme po obede, nebude nam mdlo a podobne.
Díky
Tom
no dat si pozor je trochu silny slovo, at sem napise nekdo, komu vratili penize za auto, kvuli tomu, ze se porouchalo. Taky se mi stalo, ze u novyho auta se nejaky veci podelali, ale, ze by mi nekdo vracel penize nebo pujcoval bezplatne auto, to se mi jeste nestalo.
- cyril
Přečti si to téma ještě jednou....Měl jsem na mysli toto!!Stavros píše:no dat si pozor je trochu silny slovo, at sem napise nekdo, komu vratili penize za auto, kvuli tomu, ze se porouchalo. Taky se mi stalo, ze u novyho auta se nejaky veci podelali, ale, ze by mi nekdo vracel penize nebo pujcoval bezplatne auto, to se mi jeste nestalo.
(.....chceme prodat, tak ti volame 3x denne, chces pomoc, zkus zavolat az fakt budeme po obede, nebude nam mdlo a podobne).
Tohle je to co nesnáším! Nepředpokládám, že by si jeho auto koupili zpátky, ale měli by jej alespoň férově poslat někam....ale bavit se s ním. Nebo se tady zkusit obhájit.
Pošli jim na firmu tohle vlákno...třeba sem napíšou jejich pohled na věc Bobecu ...
jo aha, tak to je jasny, ze by se k tomu mohli postavit celem. Timhle nic nevyresej, jen na ne bude clovek nastvanej jeste vic. S tim souhlasim.
možná bych spěchal, náš gř čeká na dodání nový D4 už šestej měsíc a lhůty se natahujou
Tak jsem cekal na dnesek, jestli se panove ozvou, ze si muzu auto vyzvednout, ale mylil jsem ze. Zadny telefon, zadne info, zadne prominte, neprislo, neni to ...
Holt se zakazniku starej sam a kup si kristalovou kouli ...
3 tydny bez auta, vsak co ....
jinak jedna se o ostravskeho prodejce ...
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ale a pritom z ostravy sem dva lidi chodi na forumbobec píše:Tak jsem cekal na dnesek, jestli se panove ozvou, ze si muzu auto vyzvednout, ale mylil jsem ze. Zadny telefon, zadne info, zadne prominte, neprislo, neni to ...
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Miky_CZ píše:ale a pritom z ostravy sem dva lidi chodi na forumbobec píše:Tak jsem cekal na dnesek, jestli se panove ozvou, ze si muzu auto vyzvednout, ale mylil jsem ze. Zadny telefon, zadne info, zadne prominte, neprislo, neni to ...
no mozna chodi, ale asi kdyz nechci koupit, tak je nezajimam. Mam takovou nejakou pachut, u znamych jsem uz muskou vysmechu, coze jsem si to poridil,
jestli to neni jak za komancu, ze to turbo nekde Indove ted letuji a podobne ...
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
No ja mam hodne dobrou zkusenost s jednim mladym technikem, je ochotny, takze mu zkus napsat, nic za to nedas http://landroverforum.klape.cz/forum/me ... ile&u=3550" onclick="window.open(this.href);return false;bobec píše:
no mozna chodi, ale asi kdyz nechci koupit, tak je nezajimam. Mam takovou nejakou pachut, u znamych jsem uz muskou vysmechu, coze jsem si to poridil,
jestli to neni jak za komancu, ze to turbo nekde Indove ted letuji a podobne ...
vidim ze ma v profilu i tel. cislo
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
ze je fajn je mozny, ale jednak je to zaruka a proste cely duvod prodleni je chybejici dil v centralnim skladu. Pak muze byt sebelepsi, ale jaksi se nechyta ...Miky_CZ píše:No ja mam hodne dobrou zkusenost s jednim mladym technikem, je ochotny, takze mu zkus napsat, nic za to nedas http://landroverforum.klape.cz/forum/me ... ile&u=3550" onclick="window.open(this.href);return false;bobec píše:
vidim ze ma v profilu i tel. cislo
Jinak diky za info, jen v tomhle pripade je trosku naprd no. Ale i tak diky