A nove jeste v rozvodechLuboš M. píše:...ale kvalitní!!!!!brudr píše:Ja mam hovna i v rozvodovce![]()
![]()
![]()

Moderátor: Miky_CZ
A nove jeste v rozvodechLuboš M. píše:...ale kvalitní!!!!!brudr píše:Ja mam hovna i v rozvodovce![]()
![]()
![]()
já robil i ff tom počase,foukal vítr jako blázen a lepidlo pod fasádu tuhlo jako zběsilé,ale povedlo se. jinak by se investor posral a já bych byl ff prdeliVáclaf píše:je tu víkend a TREBA ROBIŤ!!! Kurva už ma to sere!!
Áano, znám ten pocit, když se práce daří. Ale jindy je to vo hovně.Dočkař píše:Kurva do piče, si musim ulevit. Mám teda dneska obecně den na hovno. Chca dneska vyměnit olej v převodovce, sem se na to měl radši vysrat. Brblal sem se s tim dvě hodiny, bo je strženej šroub na filtru a dyž sem se s tim v devět dosral, tak mi to kurva do piči teče![]()
![]()
se mi smeklo to zasrany, zkurvený, domrdaný těsnění pod vanou. Teda kvůli tomuhle zkurvenýmu, zasranýmu, domrdanýmu, zpíčenýmu bazmeku, kterej sem takhle debilne vymyšlenej snad eště neviděl, nemám dneska toho svýho aristokrata rád. Tak zejtra znova do piče
![]()
![]()
Sem si ulevil a může se ten kýbl hoven do prdele smazat
Johny R píše:Karel Gott posral plot!