H.
No to sice dělal ale ještě není zaplacený.ramjah píše:tuhle mobilovku bych nazval : " To co mě nejvíc zaujalo na dni otevřených dveří v závodě Škoda Auto, uspořádanému k oslavě 20 let pod křídky koncernu VW "![]()
...jinak Luboši, když si psal žes dělal narazník ve special bílém nástřiku nečekal sem že ho uvidim u nás:D
Luboš M. píše:No to sice dělal ale ještě není zaplacený.ramjah píše:tuhle mobilovku bych nazval : " To co mě nejvíc zaujalo na dni otevřených dveří v závodě Škoda Auto, uspořádanému k oslavě 20 let pod křídky koncernu VW "![]()
...jinak Luboši, když si psal žes dělal narazník ve special bílém nástřiku nečekal sem že ho uvidim u nás:D
Jedna renomovaná firma, která dodává a asi také staví tyhle speciály si hraje asi ze sportu na neplatiče. Nechávám jí ještě volný prostor ale brzo jí tady udělám relkamu na
.
hehe, sedim vzadupina007 píše:na ni se urcite lakaji lvi
Zatím ne, ale požádal jsem majitele, ať ještě něco nahodí, tak snad budoueliott píše:Tak ten je prima, fotka předku by nebyla?
Taky sme ho tam viděl.. Jeli jsme z Lazinova do Boskovicmajkro píše:Toto jsem potkal u kretinske prehrady. Asi nejakej pytlak
A ja z Brna do LazinovaKubaVondal píše: Taky sme ho tam viděl.. Jeli jsme z Lazinova do Boskovic