Nemáte někdo zkušenosti s Volvem? Nastartuje a hned chcípne.
Moderátor: Acon
- Tomas K (tkala)
Nemáte někdo zkušenosti s Volvem? Nastartuje a hned chcípne.
Kolega má volvo a tak jednou za 2 měsíce po nastartování hned chcípne. Prostě neodjede. Druhej den je to v pohodě a bez problémů drandí. Zatím se to stalo vždycky na stejném místě. V diagnostice není nic vidět...
A teď babo raď. Už na to čučelo spousta techniků od volva ale našli prd...
Díky
Tom
Díky
Tom
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Nemáte někdo zkušenosti s Volvem? Nastartuje a hned chcí
na stejnem miste... co takhle kdyz nenastartuje to zkusit odtahnout o par ulic dal?Tomas K (tkala) píše:Kolega má volvo a tak jednou za 2 měsíce po nastartování hned chcípne. Prostě neodjede. Druhej den je to v pohodě a bez problémů drandí. Zatím se to stalo vždycky na stejném místě. V diagnostice není nic vidět...
Díky
Tom
viz par pribehu ze nekdo neodemkl auto protoze byl pobliz nastartovany jerab / wifina atd???
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
zahriznutí a poté uvolnění podávacího čerpadla v nádrži????
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
- Tomas K (tkala)
Zatím jsme to zkusili popotlačit pár metrů a nepomohlo...Miky_CZ píše:na stejnem miste... co takhle kdyz nenastartuje to zkusit odtahnout o par ulic dal?Tomas K (tkala) píše:Kolega má volvo a tak jednou za 2 měsíce po nastartování hned chcípne. Prostě neodjede. Druhej den je to v pohodě a bez problémů drandí. Zatím se to stalo vždycky na stejném místě. V diagnostice není nic vidět...
Díky
Tom
viz par pribehu ze nekdo neodemkl auto protoze byl pobliz nastartovany jerab / wifina atd???
Tom
- Petr XIX
- tel.: +420 603560763
- auto: DII TD5 aut
- Kontaktovat uživatele:
Voni dělaj volvo taky v anglii? to se mi nezdá 

- Tomas K (tkala)
Tohle asi ne, hned to chytne a hned zase chcípne. Pořád stejně dokola. Jako kdyby to odpojil imobilizer. Jak vlastně chcípá diesel? Tam musí nevstříknout nafta, ne?Jan Kucera píše:zahriznutí a poté uvolnění podávacího čerpadla v nádrži????
Tom
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já vím co tomu je ...je to polámaný
Chcípne to,že nevstříkne nafta do válců .

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Měl jsem podobný problem u MB Vita, byl to špatný palivový filtr. Dal jsem origo a přestalo to.
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
- Tomas K (tkala)
Díky za tip, prosím Tě taky to chytlo a hned chcíplo? Tady je video jak se to chová....psmrz píše:Měl jsem podobný problem u MB Vita, byl to špatný palivový filtr. Dal jsem origo a přestalo to.
http://www.uschovna.cz/zasilka/EB3PPJ7VTU5AKZLT-NMH
Divný jem že to auto necháme bez čehokoli stát a po pár hodinách to chytne a běží...
Díky
Tom
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
To mi dělalo subaru. Pak mi zjistili, že jsem asi někde praštil kličkama nebo se do nich dostala voda a poškodilo se to kódování. Také, normálně to chytlo a během půl vteřiny to zdechlo...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Tomas K (tkala)
Výměna klíčků nepomáhá... ale díky moc za tip.Tim píše:To mi dělalo subaru. Pak mi zjistili, že jsem asi někde praštil kličkama nebo se do nich dostala voda a poškodilo se to kódování. Také, normálně to chytlo a během půl vteřiny to zdechlo...
Tom
Neviem či sa to na volve dá urobiť,ale nám toto isté robilo na firemnej Ince ,"zakázali" sme v riadiacej jednotke imobilizér a je po probléme - výmena kľúčika za rezervný nepomohla.. 

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Problem je v rizeni cerpadla, nejvice tomu odpovida IMMO. Ale uz jsem se setkal ze to byla spatna ridici jednotka motoru.
Myslim si ze to bude opravitelne. Jeste zadna zahada co sem resil nezustala nevyresena.
Treba C CORSA me tedka dala pekne na prdel, ani kluci v oplu si nevedeli rady s vytopenym autem. Uz nam to jezdi.
Ne nadarmo se rika ze OPEL je nejmene kradene auto. uz VIM proc.
Kazda jednotka ma svoji identifikaci a vse musi byt kodovane na jedno VIN. neexistuje vymena bez kodovani.
Myslim si ze to bude opravitelne. Jeste zadna zahada co sem resil nezustala nevyresena.
Treba C CORSA me tedka dala pekne na prdel, ani kluci v oplu si nevedeli rady s vytopenym autem. Uz nam to jezdi.
Ne nadarmo se rika ze OPEL je nejmene kradene auto. uz VIM proc.
Kazda jednotka ma svoji identifikaci a vse musi byt kodovane na jedno VIN. neexistuje vymena bez kodovani.
Nastartoval jsem a po chvilce to chciplo, i několikrat po sobě . Druhy den to normalně chytlo a jezdilo to. Byl tam neznačkový filtr ze kterého se uvolnil kousek papiru a ten ucpaval vstřikování. Po delši době se ty kousky rozpustily a motor běžel .....Tomas K (tkala) píše:Díky za tip, prosím Tě taky to chytlo a hned chcíplo? Tady je video jak se to chová....psmrz píše:Měl jsem podobný problem u MB Vita, byl to špatný palivový filtr. Dal jsem origo a přestalo to.
http://www.uschovna.cz/zasilka/EB3PPJ7VTU5AKZLT-NMH
Divný jem že to auto necháme bez čehokoli stát a po pár hodinách to chytne a běží...
Díky
Tom
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
To je vrchol!!!

Já bych zkusil odvětrání nádrže,zkus povolit víčko u nadrže.