Pro všechny studenty
Moderátor: Miky_CZ
Re: Pro všechny studenty
Už jsi to někde zmiňoval a věřim, že ten duben - červren musí bejt hrozný práce. Já jsem si bakalářku nechal pilně svázat v předstihu a i tak tam bylo už hrozný práce a ty štosy připravenejch desek zabraly asi dva velký stoly...
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
No tak já 2006-2008 vyučenej automechanik v Boskovicích a ted dělám nástavbu, před tejdnem proběhla ústní a za týden budou písemný státní zkoušky, takže snad se ještě před zkouškou stihnu uklidnit v Jihlavě
Ale z boskovic předpokládám jsem tady sám.. Bo nikoho v Bozaku neznám, kterej je stejně nakaženej

Ale z boskovic předpokládám jsem tady sám.. Bo nikoho v Bozaku neznám, kterej je stejně nakaženej

EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ahoj,
sem studoval Spanelske gymnazium, pak strojarnu na CVUTu, a tam sem tak nejak porad, momentalne teda delam doktorat. Protoze jestli nebudu doktor strojar, tak tu tedepetku nepochopim nikdy:-) Jinak ma zena dela doktorat na FF UK, abychom to meli doma vyvazene: Doktor strojar - doktorka filosofie
sem studoval Spanelske gymnazium, pak strojarnu na CVUTu, a tam sem tak nejak porad, momentalne teda delam doktorat. Protoze jestli nebudu doktor strojar, tak tu tedepetku nepochopim nikdy:-) Jinak ma zena dela doktorat na FF UK, abychom to meli doma vyvazene: Doktor strojar - doktorka filosofie

- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
tak se tam asi budem potkávat (teoret. základ stroj. inženýrsví)
tedy pokud zdárně odmaturuju, což mi připomíná, že bych se měl jít učit a nečumět tady na forum 

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Student jo, ale jinak tam. Máš LandJirku-ten tam má i servis.KubaVondal píše:No tak já 2006-2008 vyučenej automechanik v Boskovicích a ted dělám nástavbu, před tejdnem proběhla ústní a za týden budou písemný státní zkoušky, takže snad se ještě před zkouškou stihnu uklidnit v Jihlavě![]()
Ale z boskovic předpokládám jsem tady sám.. Bo nikoho v Bozaku neznám, kterej je stejně nakaženej![]()
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- KubaVondal
To jo, s Jirkem to tady mám svělý.. Nemusim nikam dojíždět, jirka jezdí k nám naStudent jo, ale jinak tam. Máš LandJirku-ten tam má i servis.

Jinak sem tu jako student sám, krom jednoho mého spolužáka. Ten je trošku načlej i když mu potvrvá než si něco pořídí, ale líbí se mu jen Fríčka

EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší je, že v Ol. jsou jenom humanitní předměty a když za den vidíš víc jak 1000 učitelek a 500 filozofů, tak máš pocit že vyhlazení lidstva není zas tak špatnej nápad.Jekub píše:Už jsi to někde zmiňoval a věřim, že ten duben - červren musí bejt hrozný práce. Já jsem si bakalářku nechal pilně svázat v předstihu a i tak tam bylo už hrozný práce a ty štosy připravenejch desek zabraly asi dva velký stoly...

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
- Hanys_a_Kaca
Vyhlazeni lidstva? Tady je to spis o vymreni, vzhledem k tomu ze mame spolecnou budovu strojari a elektro, tak je tady zenskejch jako safranu. To je vetsi pravdepodobnost (4%) ze po mne vyjede student nez studentka, ach jo, asi si pujdu spravit chut ven, tam chodi aspon holky z chemie a architektky...Kubrtos píše:Nejhorší je, že v Ol. jsou jenom humanitní předměty a když za den vidíš víc jak 1000 učitelek a 500 filozofů, tak máš pocit že vyhlazení lidstva není zas tak špatnej nápad.Jekub píše:Už jsi to někde zmiňoval a věřim, že ten duben - červren musí bejt hrozný práce. Já jsem si bakalářku nechal pilně svázat v předstihu a i tak tam bylo už hrozný práce a ty štosy připravenejch desek zabraly asi dva velký stoly...
Z chemie jsem měl bejvalku...to bych nedoporučoval
architektka ti aspoň nechá postavit pořádnou stodolu 

- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Já jsem hloupej VOŠák - Datové sítě a zpracování informací 

Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Mám taky chemičku, ale nestěžuji si. Aspoň ta stodola občas i bouchneJekub píše:Z chemie jsem měl bejvalku...to bych nedoporučovalarchitektka ti aspoň nechá postavit pořádnou stodolu

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
tak dnes ustni překvapivě v pohodě a o den dřiv tak ještě statní pismenky a uvidime-třeba se na tom teoretickym základu strojirenství taky objevim
discovery 1
Tak to gratulacesudajs píše:tak dnes ustni překvapivě v pohodě a o den dřiv tak ještě statní pismenky a uvidime-třeba se na tom teoretickym základu strojirenství taky objevim

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Hanys_a_Kaca
Jasne na strojni je dobre, pokud se nenechas odradit na pocatku, kdybys neco potreboval, rozhodne dej vedet, protekci nesnasim, ale znam dekana i vsechny prodekany a tak, docela dlouho uz se motam v akademickym senatu... Nenabizim zadny vyhody, ale kdybys treba bojoval s nejakyma vyhlaskama, narizenima a pod, dej vedet. Obcas je pravo na strane studentu, a stejne je to tak nejak semele, a to je vazne skoda.
U studentu by mela skola zacinat, ikdyz vejska ma i jine funkce a ja treba delam z 90 procent vedu a vyzkum, bez studaku je to ale o nicem... tak drzim palce.
U studentu by mela skola zacinat, ikdyz vejska ma i jine funkce a ja treba delam z 90 procent vedu a vyzkum, bez studaku je to ale o nicem... tak drzim palce.

Kdo ze studentíku zanevřete na zkoušky chvíli a přijedete se podívat na Jihlavu? 

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- KubaVondal
Já bych chtěl, ale ještě je zlomená poloosa v třebíčiBenjamin píše:Kdo ze studentíku zanevřete na zkoušky chvíli a přijedete se podívat na Jihlavu?

- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
SPS elektrotechnicka Kosice SK
2004- 2009 TU Lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnictvo
2009- 2014 externe doktorantske studium TU lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnicke lanovky
2004- 2009 TU Lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnictvo
2009- 2014 externe doktorantske studium TU lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnicke lanovky
Real Land Rover is built, not bought
- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
tak mám ústní za sebou a teď už jenom to lehčí - didaktickej test a slohovku 

Tak taky gratulace
a jestli jdeš dál na vejšku, tak počítej s tim že už bude jenom hůř....ale nějak nás do tý práce namotivovat musej