Prosim, pokud chcete urychlit svoji registraci, poslete mne mailem sve jmeno, prijmeni, nick a spz auta kterym dorazite.
Ad ceny do souteze: uz je mam vsechny u sebe a myslim, ze se mate na co tesit

Moderátor: Miky_CZ
Provětráš DI, nebo dojedeš elektrárnou?RudaK píše:Možná se objevím .....
RudaK píše:Možná se objevím .....
Tak to by jsme si vůbec nepokecali - nemám s D III žádný problém ( ale mám slíbený,že mě všechno čekáLuboš M. píše: Dáme po sklence, proberem neduhy DIII
Aha, to sem nevěděl, loni sem nebyl, jen letos v zimě. Takže ti pošlu mailem sve jmeno, prijmeni, nick a spz auta kterym dorazite. a pak už se jen někde na tankáči nahlásím? Sorry, že se tak ptám, nechci to někde zku*vit.low píše:stejne jako loni je treba registrace, a kdyz to posles mailem, tak to bude o neco rychleji, bo to predvyplnim
neboj mame zase sebou neco ostrejsiho:-Dwill.26 píše:situace se trochu změnila ........dorazím![]()
![]()
(přijedu dědkem a budu mít za sebou zapřahutý obytňák, vím vypadá to trapně ale už nejsem tak odvážný spát venku .....ještě doteď mám vzpomínky na zimní jihlavu brrrrrrrrrrr)
Luboši, já dělám do vos, teda spíš vosy do mne...co potřebuješ?Luboš M. píše: 2. nedělá někdo do včel? Jako začínající včelař (mám toho totiž málo na práci) potřebuji v jistých věcech poradit.
PS: medovinu ještě nemám