SMAZAT
Moderátor: stan
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
neznama kontrolka discovery 1
tak to du hledat zavadu protoze vozejk taham furt a nikdy to na ne neblikalo,jo abych nezapomnel kde je kontolka na mezinapravovou uzaverku,nejde mi tam zaradit
Jen bych doplnil Standu, že pokud není vozík připojen a zapneš kterýkoliv blinkr tak poprvé ti bliknou obě kontrolky tj. hlavní kontrolka pro blinkry a zároveň tahle pro vozík.Když připojíš vozík měly by trvale blikat obě.Pokud i tehdy blikne tahle vozíková jen jednou je závada ve špatné žárovce na přívěsu.
Kontrolka zapnuté uzávěrky u modelu 200 je umístěna mezi otáčkoměrem a rychloměrem
u 300 ji najdeš nad kontrolkou dobíjení
vždy svítí oranžově
Kontrolka zapnuté uzávěrky u modelu 200 je umístěna mezi otáčkoměrem a rychloměrem
u 300 ji najdeš nad kontrolkou dobíjení

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Pokud ti mé rady pomohly tak je jen dobřeALF píše:Musím na tomhle místě poděkovat Karlovi, který mi dnes pomohl pořešit problém s dálkovým u D I. Nakonec jsem zjistil, že chyba je někde asi ve studeném spoji a zkusím dát dálkač šikovnému opraváři. V LR AMT chtěli 1800 za dálkač a 1800 za naladění.

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Pokud ti mé rady pomohly tak je jen dobře
[/quote]
Pomohly, protože jsem netušil, jak postupovat, když blikala kontrolka autíčka s klíčem a nechtěl jsem situaci ještě více zkomplikovat. Nakonec jsem auto odblokoval a zamknul. Pak zase dálkač nefungoval, tak jsem sice věděl, že nová baterka v dálkači je funkční a občas i funguje dálkač, ale zase jsem měl zamklý auto a stál v zákazu stání. Nakonec jsem se dotkl prstem pocínovaných spojů a současně zmáčkl odemknout. No a povedlo se. mazal jsem hned do kanclu pro klíč aby se mi matchbox zase nezablokoval, nastartoval a pelášil auto zaparkovat před barák. Teď dám dálkač opravit a snad se mi podaří najít hlavní klíče s dálkačem, který jsem používal, než se mi někde záhadně schoval.. Opravený rezervní dálkač s náhradním klíčem zase uklidím k dokladům od auta.

Pomohly, protože jsem netušil, jak postupovat, když blikala kontrolka autíčka s klíčem a nechtěl jsem situaci ještě více zkomplikovat. Nakonec jsem auto odblokoval a zamknul. Pak zase dálkač nefungoval, tak jsem sice věděl, že nová baterka v dálkači je funkční a občas i funguje dálkač, ale zase jsem měl zamklý auto a stál v zákazu stání. Nakonec jsem se dotkl prstem pocínovaných spojů a současně zmáčkl odemknout. No a povedlo se. mazal jsem hned do kanclu pro klíč aby se mi matchbox zase nezablokoval, nastartoval a pelášil auto zaparkovat před barák. Teď dám dálkač opravit a snad se mi podaří najít hlavní klíče s dálkačem, který jsem používal, než se mi někde záhadně schoval.. Opravený rezervní dálkač s náhradním klíčem zase uklidím k dokladům od auta.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: SMAZAT
SMAZAT