karavan
Moderátor: stan
Re: karavan
Ahoj mám na prodej karavan ,Polák Predom-Prespol typ N126b TK do22.6.2014 plus stanová předsíň. Udržovaný.
prosím máš nějaké foto?Aleš píše:Ahoj mám na prodej karavan ,Polák Predom-Prespol typ N126b TK do22.6.2014 plus stanová předsíň. Udržovaný.
dík
...take it easy....
Foto pošlu musím ho vyfotit .Jinak info na tel.723641111 Aleš
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
S toho jsem udělal tohleAleš píše:Ahoj mám na prodej karavan ,Polák Predom-Prespol typ N126b TK do22.6.2014 plus stanová předsíň. Udržovaný.

- Přílohy
-
- DSC_0293.JPG (82.32 KiB) Zobrazeno 13753 x
-
- 1.jpg (45.24 KiB) Zobrazeno 13753 x
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Muj je stejný jako na horním smímku Luboše.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
a co tohle
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 22&t=14539" onclick="window.open(this.href);return false;

nene děkuji už jsem domluvený s alešem...omar píše:a co tohlehttp://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 22&t=14539" onclick="window.open(this.href);return false;
...take it easy....
- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle upravenou nádheru už máš asi prodanou ... ???Luboš M. píše:S toho jsem udělal tohleAleš píše:Ahoj mám na prodej karavan ,Polák Predom-Prespol typ N126b TK do22.6.2014 plus stanová předsíň. Udržovaný.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Tuhle upravenou nádheru už máš asi prodanou ... ???[/quote]
Nechcu šířit bludy,ale podle mně to je už dávno u Jury v Boskovicách.
Nechcu šířit bludy,ale podle mně to je už dávno u Jury v Boskovicách.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Mám ji já a je čerstvě po STK
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
-
- Kontaktovat uživatele:
No vida jak mu to slušíLand Jirka píše:Mám ji já a je čerstvě po STK

Já momentálně dělám na Tear Dropu (již delší čas po chvilkách) a na příští sezonu se už nemohu dočkat:-)))

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
...kdyz uz jsme u tech karavanu: kluci, jak mate ty kola vyreseny formalne? Mate je v TP, nebo na technickou jezdite s puvodnima malyma a normalni provoz neresite?
LR SIII
-
- Kontaktovat uživatele:
....zatím neformálěRostaO píše:...kdyz uz jsme u tech karavanu: kluci, jak mate ty kola vyreseny formalne? Mate je v TP, nebo na technickou jezdite s puvodnima malyma a normalni provoz neresite?

Tak na ten Tear Drop jsem Luboši zvědavej... venku to je hrozná móda...
Dělám teď zrovna takovou restauraci anglického Castletonu z sedmdesátých let co jsem před dvěma týdny dovezl z Anglie... tak uvidíme kolik bude nakonec karavanistů mezi Land Roveristy...
Dělám teď zrovna takovou restauraci anglického Castletonu z sedmdesátých let co jsem před dvěma týdny dovezl z Anglie... tak uvidíme kolik bude nakonec karavanistů mezi Land Roveristy...

Country boy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten je taky moc pěknej, je to taková klasika v karavanech, jen ty dveře do silnice a kdekoli v kempech asi nebudou nic moc, budeš to muset dost otáčet kvůli soukromí.Rover píše:Tak na ten Tear Drop jsem Luboši zvědavej... venku to je hrozná móda...
Jinak se mi tento typ oddychu velice zamlouvá a příští týden si poučím bráchovo Ducato a jedeme po Čechách
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Lukes odpustí...dávám pár fotek...
Možná by si to už zasloužilo i svoje vlastní vlákno...
Ta kapka má fakt něco do sebe!! Problém je, že na trajekty to už bude trochu opruz.
Možná by si to už zasloužilo i svoje vlastní vlákno...

Ta kapka má fakt něco do sebe!! Problém je, že na trajekty to už bude trochu opruz.
- Tomas K (tkala)
No ony ty dveře od defa jsou stejně blbě otočený.Luboš M. píše: Ten je taky moc pěknej, je to taková klasika v karavanech, jen ty dveře do silnice a kdekoli v kempech asi nebudou nic moc, budeš to muset dost otáčet kvůli soukromí.
Jinak se mi tento typ oddychu velice zamlouvá a příští týden si poučím bráchovo Ducato a jedeme po Čechách

Tom
No, že to má dveře "na správné straně" považuji za výhodu, přece jen, chtěl jsem anglický karavan a ty mají dveře takhle nalevo, asi jako anglická auta mají volant napravo... 

Country boy...