Já jsem dělal ve sklepě pořádek (tam je chládek) a teď obědvám

Tak třeba je to tím, že je krásně

Moderátor: Miky_CZ
no byli sme na tom podobne akorat ja k tomu nemuzu spat na jedne strane protoze mam rozseklou braduBenjamin píše:Téda mně bylo tak blbě celou nocže jsem nebyl schopnej usnout....to nám to ten týden pěkně začíná
PS: nějak to tu ukazuje blbě, je už o hodinu víc 4:26 nebo už blouzním?
Sakra Miky, co jsi dělal, že ty jsi zase někde chlastal a padnul na hubu?Miky_CZ píše:no byli sme na tom podobne akorat ja k tomu nemuzu spat na jedne strane protoze mam rozseklou braduBenjamin píše:Téda mně bylo tak blbě celou nocže jsem nebyl schopnej usnout....to nám to ten týden pěkně začíná
PS: nějak to tu ukazuje blbě, je už o hodinu víc 4:26 nebo už blouzním?
no chlastal a pak sme se vsadili ze preskocim kapotu jedouciho auta, bracha ridil, ja skakal, ono by to vyslo ale dostalo me zpetne zrcatko:-DBenjamin píše: Sakra Miky, co jsi dělal, že ty jsi zase někde chlastal a padnul na hubu?![]()
Jak moc to máš?
Já sem doma celý týden sám a místo toho, abych skládal vlek, tak se mi chce už dva dny![]()
a nevylezu z postele...a to jám zítra v Pze zkoušku
To sou nápadyMiky_CZ píše:
no chlastal a pak sme se vsadili ze preskocim kapotu jedouciho auta, bracha ridil, ja skakal, ono by to vyslo ale dostalo me zpetne zrcatko:-D
je to v klidu tak na 3 stehy ale byli sme na chate v bruntale a tam uz do nemocnice nikdy nejdu, byl sem tam pred 4 lety po tom, co sme s psontkem jezdili na kontejneru a rek sem si ze uz nikdy:-D
tak to spravily dve maslicky
pres meganaBenjamin píše:To sou nápadyMiky_CZ píše:
no chlastal a pak sme se vsadili ze preskocim kapotu jedouciho auta, bracha ridil, ja skakal, ono by to vyslo ale dostalo me zpetne zrcatko:-D
je to v klidu tak na 3 stehy ale byli sme na chate v bruntale a tam uz do nemocnice nikdy nejdu, byl sem tam pred 4 lety po tom, co sme s psontkem jezdili na kontejneru a rek sem si ze uz nikdy:-D
tak to spravily dve maslicky![]()
Tak hlavně, že to nedopadlo hůř...snad si neskákal přes Disko?
Nj, se dalo čekat, francouzská pomstaMiky_CZ píše: pres megana
Tonny píše:zase noční... bohužel jsem díky pracovním povinnostem zatím nestihl sestříhat video z Přešticsnad bude zbytek noci víc v klidu...