Ahoooj 15.7.2011 odjíždíme s manželkou směr Č.H. a Albánie (nic dopředu neplánuju vše dle situace) hory moře atd dojezd do cz 22.7.2011
pokud by se někdo chtěl přidat..........
777207691
Pleningerovi@seznam.cz
DIII + střešní stan
Moderátor: Miky_CZ
Ahoj, plánujeme odjezd stejným směrem 17.7. tak to by jsme se mohli domluvitKubas38 píše:![]()
Ahoooj 15.7.2011 odjíždíme s manželkou směr Č.H. a Albánie (nic dopředu neplánuju vše dle situace) hory moře atd dojezd do cz 22.7.2011
pokud by se někdo chtěl přidat..........
777207691
Pleningerovi@seznam.cz
DIII + střešní stan
Teď jsem se vrátil, škoda.Tomas K (tkala) píše:Kluci potřeboval bych poslat něco Frančeskovi do Thethu, tak kdybych mohl po někom z vás....
Díky
Tom
A jak se má, kluk ušatej? A jeho hezká sestra?Mešky píše:Teď jsem se vrátil, škoda.Tomas K (tkala) píše:Kluci potřeboval bych poslat něco Frančeskovi do Thethu, tak kdybych mohl po někom z vás....
Díky
Tom
To je škodamajkro píše:Ja sam na masine nebo jeste mozna nekdo se mnou jedem take v druhe polovine cervence.
Jedu tam v září, tak kdyby se Ti nikdo neozval a není to nic obrovského klidně to vezmu.Tomas K (tkala) píše:Kluci potřeboval bych poslat něco Frančeskovi do Thethu, tak kdybych mohl po někom z vás....
Díky
Tom
Není, pár fotek a LED montážní lampu. Chtěl ji na čtení. Ona jim tam ta elektřina zas tak moc nefachá.ANDREAS píše:Jedu tam v září, tak kdyby se Ti nikdo neozval a není to nic obrovského klidně to vezmu.Tomas K (tkala) píše:Kluci potřeboval bych poslat něco Frančeskovi do Thethu, tak kdybych mohl po někom z vás....
Díky
Tom
OK, díky. Já teď na měsíc mizím a pak se tady ozvu a někoho z vás odlapím.ANDREAS píše:jj, já vím, loni jsme tam u Sofie naproti mostku seděli při svíčkáchKdyby jsi tedy potřeboval, tak to tam v září klidně hodím...
ANDREAS
Uska píše:Já tam odjíždím 10.6. ale žádnýho Frančeska neznámtak bych potřeboval víc informací.
omlouvám semajkro píše:Uska píše:Já tam odjíždím 10.6. ale žádnýho Frančeska neznámtak bych potřeboval víc informací.
Hele 10.6. uz bylo, ne?Ja to asi taky budu muset zmenit, protoze proste prachy