Seznam vybaveni na 2 roky zivota v aute
Moderátor: Miky_CZ
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seznam vybaveni na 2 roky zivota v aute
Určitě bych si pořídil dva pasy.Kopie je fajn,ale ne vždy pomůže.
Zdar Radek
Zdar Radek
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Bedmintonove palky a kosicky. Nezabere to moc, skoro mene nez mic a my si to moooc oblibili. V transitu jsem je mel na palubni desce za sklem, policajti se obcas trochu divili:-)
Pak bych mel neco k lekarnicce, ale je tu na to i samostatne tema, kazdopadne, lekarny jsem vzdycky bral 2, jednu jako lecivou (prasky, masti) a druhou utocnou (skrtidla, obynadla, siti...).
Dyz jde clovek jistit / resit nejakej pruser na skalach, horach nebo na divoky vode (ale i u dopravni nehody), tak vetsinou nepotrebuje 6 platicek zivocisneho uhli a naopak.
List pilky na zelezo urcite, kus dratu urcite, ale i kus plechu (ja teda vetsinou z tohoto dovodu beru cast potravin v konzervach a vybiram i podle obalu - tvaru a tlousky plechu). Ja beru nejtovaci kleste a mozna nejakou tuzsi folii na nouzove zalepeni rozbitych skel, taky mozna lyzarsky (vypadaji tak, ale jsou cire) bryle, na rizeni bez predniho okna.
Na expedice do ruska jsem brali i list pily na drevo, schovali jsme ho do skladacich padel a kdyz jsme staveli lod, tak jsme si postavili ramovou pilu, ale to asi nevyuzijes.
Spoustu lepici pasky a beru taky normalne vytlacovaci pistoli na ruzne tmely a lepidla. Silikon, akrylatovy tmel, kamnarsky tmel (opravy vejfucku), bitumelovej tmel a konstrukcni lepidlo - vsechno v kartusich
(trochu problem hlidat, aby to nepremrzlo, ale spousta toho vydrzi i mraz)
Dnesni aku-naradi se da vzit taky s sebou, ale nechat doma baterky a vzit jenom kabel na 12V a hodne amperu:-) ale to chce zvazit, nejdulezitejsi je nebrat zbytecne kramy
Jde jenom o to, aby kdyz uz clovek musi udelat nejaky ten Workshop, aby si to uzil
Ja treba delal komplet facelift transita po bouracce na kruhaci v Iranu, rovnal jsem chaldicovou stenu a masku lepil z veci, ktere velikosti pripominaly trsatka...
Pak bych mel neco k lekarnicce, ale je tu na to i samostatne tema, kazdopadne, lekarny jsem vzdycky bral 2, jednu jako lecivou (prasky, masti) a druhou utocnou (skrtidla, obynadla, siti...).
Dyz jde clovek jistit / resit nejakej pruser na skalach, horach nebo na divoky vode (ale i u dopravni nehody), tak vetsinou nepotrebuje 6 platicek zivocisneho uhli a naopak.
List pilky na zelezo urcite, kus dratu urcite, ale i kus plechu (ja teda vetsinou z tohoto dovodu beru cast potravin v konzervach a vybiram i podle obalu - tvaru a tlousky plechu). Ja beru nejtovaci kleste a mozna nejakou tuzsi folii na nouzove zalepeni rozbitych skel, taky mozna lyzarsky (vypadaji tak, ale jsou cire) bryle, na rizeni bez predniho okna.
Na expedice do ruska jsem brali i list pily na drevo, schovali jsme ho do skladacich padel a kdyz jsme staveli lod, tak jsme si postavili ramovou pilu, ale to asi nevyuzijes.
Spoustu lepici pasky a beru taky normalne vytlacovaci pistoli na ruzne tmely a lepidla. Silikon, akrylatovy tmel, kamnarsky tmel (opravy vejfucku), bitumelovej tmel a konstrukcni lepidlo - vsechno v kartusich

Dnesni aku-naradi se da vzit taky s sebou, ale nechat doma baterky a vzit jenom kabel na 12V a hodne amperu:-) ale to chce zvazit, nejdulezitejsi je nebrat zbytecne kramy

Ja treba delal komplet facelift transita po bouracce na kruhaci v Iranu, rovnal jsem chaldicovou stenu a masku lepil z veci, ktere velikosti pripominaly trsatka...
- Přílohy
-
- workshop.JPG
- (130.54 KiB) Staženo 418 x
Pokud lepící pásku tak jedině ducktape (mě se třeba osvědčila tahle: http://www.militaryrange.com/takticke-v ... 0-m-zelena" onclick="window.open(this.href);return false; )
Pokud pájku tak tahle je prý velice dobrá: http://www.naradiprofi.cz/dremel-versat ... --183.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud pájku tak tahle je prý velice dobrá: http://www.naradiprofi.cz/dremel-versat ... --183.html" onclick="window.open(this.href);return false;
okrem navigacie by som bral aj normalnu papierovu mapu ako zalohu, prípadne si nahral do laptopu google satelitné mapy + GPS modul, to ked garmin zabludi a nepozna kde je cesta 

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Pajecka - ja si chci koupit tuhle - prvni ve vypisu - http://www.hadex.cz/pajeni-chemikalie-p ... trafopajky" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale nemam s tim zkusenosti, mate ji nekdo?
Ale nemam s tim zkusenosti, mate ji nekdo?
Tak jsem si poridil lopatu kdybych nahodou zajel mimo asfalt

Šikovnýkamca píše:Tak jsem si poridil lopatu kdybych nahodou zajel mimo asfalt![]()

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ad pájka na 12V - je to skoro jedno, na občasné připájení nějakého drátu to stačí. K tomu nějakej slušnej cín a kalafunu (nebo něco trošku lepšího) a vyzkoušet si, jak to funguje.
Praktická zkušenost - ve větru to moc nefunguje, je potřeba závětří, nemá regulaci, takže se přepaluje hrot, s tím se ale dá žít. Do řídící jednotky bych tím moc nelezl, ale na ostatní hrubší věci je to OK.
Praktická zkušenost - ve větru to moc nefunguje, je potřeba závětří, nemá regulaci, takže se přepaluje hrot, s tím se ale dá žít. Do řídící jednotky bych tím moc nelezl, ale na ostatní hrubší věci je to OK.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...ona pajka neni jen na pajeni elektro. Je dobra i na ,,spajeni" plastu po ruznych nehodach a poruchach.Takze ta plynova pajka je dobrej napad
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Vemte si manikúru....no né nesmějte se...ostříhat si nehty je jako se dobře vy...t.
ma recht, takovy nusticky na nechty...
ohledne kopie pasu - mam dobrou zkusenost se skenem posledni stranky a stranek s vizama poslanym na email, potom je to dostupne kdekoliv...
ohledne kopie pasu - mam dobrou zkusenost se skenem posledni stranky a stranek s vizama poslanym na email, potom je to dostupne kdekoliv...
Bez manikury ani ranu...ta je s nama vsude, on takovej hnusne zalomenej nehet neni nic prijemnehoSpoora píše:Vemte si manikúru....no né nesmějte se...ostříhat si nehty je jako se dobře vy...t.

ja som si do auta zadovazil toto: http://www.slovnaft.sk/repository/681884" onclick="window.open(this.href);return false;
je v tom maly nozicek, manikurove noznicky, spendlik, pinzeta, pilnik na nechty, sparatko a pero, ma to velkost kreditky, takze miesto to nezabera a nosim to stale na tom istom mieste v aute, takze odpadava to vecne "nevidel/a si tu niekde... ?"
je v tom maly nozicek, manikurove noznicky, spendlik, pinzeta, pilnik na nechty, sparatko a pero, ma to velkost kreditky, takze miesto to nezabera a nosim to stale na tom istom mieste v aute, takze odpadava to vecne "nevidel/a si tu niekde... ?"